16.5.2017

Kevät ja rakkaus raitoihin


Miksi mekko? Koska olen kyllästynyt housuihin.

Tai ainakin olin viikonloppuna. Tämä aurinkoisessa kelissä otettu kuva on otettu mekosta jonka ostin tammikuussa saman tien kun näin sen. Olen kauan haaveillut raitamekosta joka oikeasti ja aidosti sopisi ylleni kunnolla. Haluan siihen siis leikkauksen enkä vain semmoista perus tuubia. Tiedätte kyllä millaisista mekoista puhun.  Kuvassa ei sitä näe, mutta haluan myös, että mekossa on hihat, tässä on sellaiset. Eivät kovin pitkät mutta varsin sopivat kesään.

Näin mekon jo tammikuun puolen välin tienoilla Stoccalla enkä oikeastaan ajatellut vaan ostin mekon. Viikkoa myöhemmin tein raskaustestin ja totesin, että saattaa olla että mekko ei vielä tänä kesänä pääse käyttöön. No onhan siinä venymisen varaa, mutta malli ei kyllä rehellisesti ole kasvavalle vatsalle mikään paras mahdollinen. Sehän on leikattu häivyttämään vatsaa, ei suinkaan antamaan sille tilaa. Parin vuoden etsinnän jälkeen ei mekon osto kuitenkaan harmita, eiköhän se 2018 tule sitäkin ahkerammin sitten käyttöön. Sen verran hyvin itseni jo tunnen että tiedän käyttäväni raitavaatteita kuitenkin joka ikinen kevät ja kesä. Rennommalla yhdistelmällä viikonlopun kunniaksi. Tämä sopii kyllä hyvin myös lyhyen jakun ja boleron kanssa töihin jolloin jalkaan voi vetää baltsut tai sitten korot.

Mikä on teidän kevään luottovaatteenne?
Aurinkoista alkuviikkoa!

Takki: MarksSpencer // Mekko ja tossut: Tommy Hifiger 

4 kommenttia:

 1. Just huomasi, että jostain syystä blogisi ei ole enää lukulistallani!!! Korjataanpa tilanne samantien :)

  Raita on ihanan keväinen ja pirtsakka, mutta omien muotojeni kanssa en voi kuvitella raitamekkoa pitäväni. Mutta mekot on muuten kivoja. Ja valkoiset conssit on ihan must <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä tuli pidettyä taukoa tovi jos toinenkin, niin ei ihme että putosi lukulistalta.

   Raita on kyllä kaunis kuvio, olin pitkään samaa mieltä että en voi raitaan pukeutua mutta sitten päätin vain kokeilla ja kun löytyi oikean mallinen vaate niin istuihan se. Toki vaatii sen, että pitää raidoista :)

   Valkoiset tossut kesällä on ihan parasta!

   Poista
 2. Onpa ajattoman kaunis mekko! Näytät niin kauniilta! Mahtaakohan tätä mekkoa olla vielä saatavilla. Muistatko mitä hintaluokkaa tämä mahtoi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kovin kaunis kyllä, ensi kesänä vielä parempi kun mekko kulkee kuten kuuluu eikä Mini tunge vatsaa ;)

   Mekko on Tapiola Stockmannilta Tommy Hilfigeriä. Uskoisin että tämän kevään mallistoa, joten voi olla saatavillakin vielä. Hinta oli muistaakseni noin 150€ luokassa, yli 100€ jokatapauksessa, mutta ostin samalla muutakin joten tarkka hinta kadonnut muistista vaikka kaikkien ostosten loppusumman muistankin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!