6.5.2017

Kevät kokonaisuus


Jos meillä ei olisi talvea, olisiko kevät yhtä tervetullut?

Kevät ei varsinaisesti ole tullut kovin aikaisin tänä vuonna. Vaihdellen on viimeiset pari kuukautta puettu päälle niin trenssiä kuin paksumpaakin takkia. Sentään talvikengistä pääsin kokonaan luopumaan, mutta avokkaisiin saakka en ole vielä uskaltanut mennä, hiljalleen ne kuitenkin alkavat houkuttamaan kaapista nekin. Korot voinee tältä vuodelta unohtaa ainakin suurimmaksi osaksi, sen verran tuntuvat jalat haluavan turvota, että en ala niitä kurittamaan vielä kengillä, joissa niillä ei ole optimaalisen mukava asento.

Toistaiseksi olen aika pitkälti voinut mennä vielä omilla vaatteilla, vaikka pari laatikollista niitä saikin nostaa pois "masentamasta". Muutama pidempi paita on tullut ostettua myös. Vaatteet sinällään ovat siis vanhat, kaapista esile kaivetut, mutta varsin hyvät sellaiset. Kevään tulon huomaa omalla kohdalla jos ei mistään muusta niin ainakin lisääntyvästä raitojen määrästä. Samoin punainen hiipii hiljalleen vaatetukseen mukaan.

Käsilaukun on nykyisin korvannut myös joululahjaksi saatu reppu, kulkee läppäri ja eväät paljon kevyemmin mukana. Toki tyylikkyys ei ole ehkä se paras mahdollinen, mutta käytännöllisyys voittakoon tässä kohdassa.

Miltä teidän kevätpukeutumisenne näyttää?
Aurinkoista viikonloppua!

Takki; Marks&Spencer // Farkut: GAP //Paita: Primark
Reppu: Haglöfs // Kengät: Vanhat

4 kommenttia:

 1. Hei.tervetuloa takaisin,olen vakilukijasi ja vähän kaivannut juttujasi..onnea uuteen elämänvaiheeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitoksia kovasti <3 Eiköhän näitä juttuja jälleen se pari kertaa viikossa ole tarjolla :)

   Poista
 2. Kivan keväinen asu! Itse en ole edes vielä kevättakkeja saatikka kenkiä kaivellut kaappien kätköistä - villakangastakilla ja nilkkureilla pötkitään menemään;)
  Valoa ja iloa tulevaan uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minä niitä kaivoin jo esille, en malta oikein minään vuonna kevättä kunnolla odottaa.

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!