3.6.2017

Vuoreton trenssi - Hyvän palvelun tarina


Asiakaspalvelu ei ole osasto, se on jokaisen työ.

Kävin tämän viikon maanantaina miehen kanssa kävelylä. Samalla kun kiskoin verkkareita ja pidempää neuletakkia ylleni voin sanalla sanoen huonosti. En ollut tyytyväinen mihinkään vaatteeseen kaapissani ja mikään ei oikeastaan tuntunut hyvältä. Vain farkut tuntuivat istuvan ja mikään ei vaan yksinkertaisesti tuntunut hyvältä yllä. Neuletakissa kuitenkin koin oloni jotakuinkin siedettäväksi ja niinpä suunnistimme kävelyn lopuksi ostoksille. Jos löytäisin saman tyyppisen toisenkin. Kävelin ostoskeskuksen liikeeseen ja lähdin kolme vaatteen kanssa puoli tuntia myöhemmin liikuttuneena hyvästä palvelusta ulos.

Mitä tapahtui? Kaksi myyjää vastasi toiveeseeni etsiä neuletakkia, en koskaan tosin saanut sellaista neutakkia kun halusin, mutta pehmeästi kumpikin myyjä ehdotti vaatetta toisensa jälkeen. Vaatetta jotka aidosti istuivat hartioilta ja rintakehästä hyvin. Vaateita joihin vatsa mahtuisi niin nyt kuin syksylläkin kuin lapsen synnyttyäkin. Ostin paidan jonka alle riittää pelkkä toppi sekä pidempi kangasta oleva vaate joka malliltaan on neuletakin tyyppinen. Nämä kumpikin alennustangosta. Toinen myyjistä ehdotti tätä trenssiä ja katsoin sitä epäillen, mutta sovitin. Enkä olekaan sitten muuta takkia pitänytkään. Vuoreton ja kevyt trenssi menee koko kesän ja syksyllä, uudelleen vielä sisätakkina talvella. Tämä istuu uskomattoman hyvin nyt, mutta eittämättä myös raskauden jälkeen. Normaali hintaisena toki hintavampi kuin alennuksessa olleet, mutta tiedättekö kun joku vaate saa hymyilemään joka päivä, niin se mielestäni on ostamisen väärti ehdottomasti.

Miten teidän takkinne tällä hetkellä? Vai tarvitaanko kesälle edes takkia?

Aurinkoista lauantaita ja onnea koulunsa päättäneille sekä heidän vanhemmilleen! Oikein hyviä juhlia tälle päivälle mikäli teillä seillaisia vietetään!

Takki: Vila // Huivi: Stockmann // Laukku: Longchamp //
Farkut: GAP // Kengät: Tommy Hilfiger

7 kommenttia:

 1. Jotenkin lämmitti mieltä. Joskus tuntuu että hyvää asiakaspalvelua saa sen verran harvoin että oikeasti liikutun kun sitä saan ja muistan siitä kyllä ihan joka kerta erikseen kiittääkin. Kiva takki, täällä taitaa tämän hetken suosikki olla joko sadetakki tai kevytuntsika...:)) On niin lämmin tuo kesäilma... Kivaa viikonloppua Satu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin myös seuraavana päivänä vuolaan pitkän kiitosviestin liikkeeseen johon sain todella kauniin vastauksen myös. Ehdottomasti kiitos on paikallaan kun hyvää palvelua saa.

   Sadetakki tuntuisi kyllä olevan paikallaan, tämä ei kankaisena oikein vettä pidä ja kun se sateenvarjo jää kotiin niin siinä on kyllä enemmän kuin vähän uitettu koira olo sen jälkeen :D

   Hyvää sunnuntaita Sari!

   Poista
 2. Mulla on ollut kauheita takkiongelmia, kun tuntuu, että puuttuu kesän takki, joka olisi lämmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunnustaa, että tuo ei välttämättä se kaikkein lämpimin takki ole vuorettomana, mutta kesään ainakin varsin sopiva. Toivottavasti se oma lämmin takki löytyy vielä :)

   Poista
 3. Ihanaa, kun olet löytänyt kivoja vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta, näyttävät hyviltä, ja joihin masukin tulee mahtumaan. Takki on oikein style ja ajattoman mallinen. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä juuri, saa mahan mukaan kun on vaatteita joihin sekin mahtuu ja jotka toimivat vielä raskauden jälkeenkin. Takki on kyllä todella kaunis, tykästyin ihan valtavasti.

   Poista
 4. Kaunis tyylikäs nainen olet. Olen muutaman vuoden seurannut blokiasi ja tykkään. Onnea odotukseen.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!