31.12.2017

Vuosi sitten - Metsän väkeä


Huomenna on 365 sivuisen kirjan ensimmäinen sivu.

Olen joskus vuosia sitten maininnut, että olen useamman vuoden osallistunut uuden vuoden juhliin. Ei voi sanoa, että kyseessä olisi pelkkä kaveriporukan juhla, ovat ne sitäkin, tunnen suurimman osan. Meitä vaan on paikalla semmoinen 80 henkeä, tilana on leirikeskus ja tarjoilut hoituvat kokkien ansiosta. Joka vuosi näissä juhlissa on myös teema. Olen koettanut panostaa teemaan jonkun verran, mutta viime vuonna teema osui niin kohdalleen, että halusin painostaa vähän enemmän. Metsän väki antoi mahdollisuuden päästä pukeutuman kokonaisuuteen josta olin haaveillut lapsesta saakka; Lumikuningattareksi. Tiesin vaan alusta saakka, että omat taitoni eivät riitä mitenkään päin.

Niinpä otin yhteyttä valtavan taitavaan ystävääni Carolin Pietrowskiin joka taikoi kasaan kokonaisuuden joka vastasi täysin tätä unelmaani. Samalla Karkki pääsi onnekseni paikalle myös meikkaamaan minut joten sain kokonaisuudessaan todella kauniit propit. Alla oleva mekko on joskus äitini tekemä, mutta Karkki muokkasi sitä aika reippaalla kädellä. Rinnassa olevassa korussa liikkuivat violetin siniset revontulet ja valot hohtivat niin sauvassa kuin olallakin. Oma Mieheni taas auttoi näiden teknisten sovellusten tekemisen kanssa.

Pakko sanoa, että nämä kuvat saavat hymyilemään. Olen tänäkin vuonna menossa amoihin juhliin, teema on Star Wars. Panostus ei todellakaan ole yhtä massiivinen kuin edellisissä juhlissa. Todennäköisesti se olisi ollut samaa luokkaa jos kroppa olisi pysynyt muuttumattomana, mutta tällä hetkellä lienee peris Jedikaapu se paras mahdollinen, mahtuupahan syömäänkin kunnolla.

Miten sinä vietät uuden vuoden?


Asu ja maskeeraus: Carolin Pietrowski

4 kommenttia:

 1. Tuo asu ja meikki ovat kyllä upeat!
  Onnea ja iloa uuteen vuoteen koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo oli kyllä suuresti mieleen tuo kokonaisuus, tänä vuonna mentiin hillitymmin.

   Paljon onnea myös teille ensi vuodelle!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!