6.1.2018

Alennusmyynti ostoksia


Ostin alesta, säästin siis rahaa!

No ei ihan noinkaan ainakaan omalla kohdalla, mutta täytyy myöntää että tein hyviä ja pääosin tarpeellisiakin hankintoja alesta kotiin. Aloitetaan niistä vähemmän tarpeellisista versioista nimittäin noista Iittalan tiukkukipoista tummempana turkoosina. Ne eivät edes olleet alessa, mutta ostin ne samalla reissulla kun ostin tarpeellista. Noh, ehkä heräteostos sallitaan aina silloin tällöin. Tämä ainakin oli sitä. Toisaalta pidän turkoosista väristä valtavasti, kuten ehkä alemman kuvan kaitaliinasta voi havaita... tai oikeastaan kaikista noista tekstiiliostoksista. Kaitaliina taas on Prismasta anoppilan lähistöltä, se oli pienessä alessa, mutta suurempi syy oli tuo Finlayssonin kuviointi johon hurahdin kerralla.

Finlayson sai muutenkin eniten rahojani. Meillä nimittäin uusittiin niin kylppärin matot, kylpypyyhkeet kuin käsipyyhkeetkin ja ostinpa vielä erikseen alesta uuden suihkuverhonkin. Meillä oli suuri määrä noin 5-10 vuotta vanhoja H&M:n pyyhkeitä jotka hiljalleen alkoivat olemaan jo siinä kunnossa, että oli aika ostaa uusia. Joten kun Finlayson aloitti alensa niin kävin tilailemassa klubihinnoilla, arvasitte oikein, turkoosit pyyhkeet, käsipyyhkeet ja kylppärin matot kaikki kerralla. Sinällään ne eivät ole mitenkään mielenkiintoisia väriensä puolesta tai muutenkaan, mutta ainakin sain vanhat pois kaikki kerralla. Reilut alennukset, vähintään -50% oli jokaisesta tuotteesta, joten ei valituksen aihetta siinä suhteessa.


No sitten olivat ne tuikkulyhdyt, ostin samalla reissulla paikallisesta Prismasta siis kaitaliinan, mutta sain myös tarpeeseen tuotteita. Se, mitä lähdettiin hakemaan oli iso kasari, semmoinen jossa voi perheelle pyöräyttää nopeasti jauhelihakastikkeen kun tulee töistä. No, se löytyi Iittalan/Hackmannin tehtaanmyymälästä 25€ hinnalla. Ilmeisesti koko mallia ei enää valmisteta ja kun se oli kakkoslaatua niin hinta oli vielä alempi. Ei sillä, kelpaa kyllä meille. Muutaman käyttökerran jälkeen ihan toimivalta tuo on tuntunut. Samassa kompleksissa oli myös Finlayssinin pop up myymälä ja huomasin hakevani uuden suihkuverhon samalla, hyvä -60% ale auttoi päätöksessä. Saisi sekin H&M:n vanha lähteä pois.

Tein myös Stoccalla alelöytöjä. Lexingtonin käsipyyhkeet eivät olleet ehkä se edullisin ostos, mutta miellyin niihin samantien. Samoin löysin meidän Minille erinäisistä Prismoista alesta seuraavien kokojen housuja ja bodeja. Stoccan alesta lähti mukaan yksi yöpaita ja muutama muukin lastenvaate löytyi aleista. Tilasin myös uuden tarjottimen olohuoneen pöydälle, ei alessa mutta varsin hyvällä edullisella hinnalla.

Kaikkineen on pakko sanoa, että yllättävän tarpeeseen tulivat. Ei edes pahasti lähtenyt alejen kanssa mopo käsistä vaikka tavaraa onkin kannettu postista urakalla kotiin. Kotiin tarpeellista, itselle tai Miehelle ei oikeastaan mitään. Minille perusvaatteita, housut 2€ on kuitenkin edullisempi kuin housut vaikka 5€ ja pienet kasvavat kuitenkin valtavaa vauhtia.

Millaisia ostoksia te teitte aleista? Vai teitteikö ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!