25.1.2018

Arkinen asukokonaisuus


Elämä ei ole täydellistä, mutta asusi voi olla.

Ei siitä kovin kauaa ole, kun edellinen mustan ja farkun yhdistelmä asukokonaisuus täällä näkyi (postaus täällä). Ehkä tämä kuvien syöveriin unohtunut kuva lähinnä todistaa sen, että tätä samaa yhdistelmää tulee pidettyä todella paljon. Mitään kovin yllättyksellistä tässä ei ole ja kuviakin vain yksi. Toki tässä onkin kaikki sitä suurinta suosikkia oikeastaan. Mukavat farkut, musta t-paita ja bolero. Omistan tätä samaa boleroa myös valkoisen version, kumkin on Verpo Modasta reilu vuosi sitten ostettu. Tykkään ihan valtavan paljon niiden yhdistettävyydestä. Keinonahka reunut antaa vähän pontta ja nämä toimivat arkena ja juhlassa molemmissa. Todellisia löytöjä, onneksi tajusin ostaa kahdessa värissä. Kesällä tulee valkoista pidettyä sitten taas paljon enemmän kuin tätä mustaa.

Ja se Mulberry huivi... Taas. Pitää kohta alkaa keskittymään siihen että laittaa kuviin jonkun muun huivin. Johan tässä kohta saa sellaisen kuvan että muita huiveja en enää omista. Joka sinällään olisi väärin, huiveja kun on edelleen varsin mittava kokoelma. Siitä voisikin ottaa kuvia joku päivä, näyttää samalla miten ne tulee säilytettyä. Kovin paljon uusia sinne ei ole tullut, mutta onhan se aika mittava kokoelma jo sellaisenaan.

Upeaa viikon jatkoa ja ihanaa torstaita!

I totally forgot I had this one picture, so basically here is one of my every day outfits. This is what I look on most of the days, jeans with something black on top and the same Mulberry scarf. I think I need to consentrate on putting on something else when it comes to scarfs, I do have more.


Asu: Bolero: Vero Moda // T-Paita: Primark // Farkut: Next // 
Kengät: Partioaitta // Laukku: Longchamp

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogit.fi

2 kommenttia:

  1. No mutta hei jos lohduttaa, täällä kuljettu samalla käsilaukulla kohta kaksi vuotta, ennen vaihdoin yhtenään ja enää en jaksa, tää on sitä mukavuuden maksimointia. Mutta huivitkin tosiaan eivät kovin usein täällä vaihdu ja jos vaihtuu, niin sitä on pitänyt oikein miettiä. Ihana asu ja just sellainen jonka itsekin pukisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ❤ Kyllä se vaan tulee niihin tiettyihin tartuttua aina vaan uudelleen ja uudelleen täälläkin. Vaikka valikoimaa olisi paljonkin. Pitää ihan katsoa sinne kaappiin että mitä kaikkea siellä on että osaa pukea jotain muutakin kun aina niitä samoja :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!