18.1.2018

Farkkuhameen talvi versio


Kun mietityttää, pukeudu farkkuun.

Farkut, etenkin housuina, on vaatekaappini ehdoton kulmakivi. Mutta niin on myös farkkuhame. Käytännössä pukeudun farkkuun vähintään viitenä päivänä viikossa ja aina kun mietin mitä ihmettä pukisin päälleni valitsen lopulta liiankin usein farkkua. Sanon liiankin usein, koska olen myös ihmisiä jotka ostavat valtavasti mekkoja eivätkä koskaan pidä niitä koska "Mutta farkut on kätevämmät". Sääliksi käy niitä kaikkia mekkoja jotka roikkuvat kaapissa. Pitää varmaan keskittyä johonkin haasteen tapaiseen, tyylillä "Pidä mekkoa kerran viikossa" jotta tulee oikeasti käytettyä ja pidettyä myös.

Toinen suosikkini, tämäkin kyllä varmasti tullut vuosien saatossa selväksi on musta. Rakastan mustaa paletina, miten se tarjoilee muut värit esille. Todettava kyllä on, että on myös päiviä kun hakeudun vain kokonaan mustan kokonaisuuden pariin. Harvemmin kuitenkin nin. Mustan ja tummansinisen farkun yhdistäminen kuten tässä on kuitenkin suosiossani. Paita on muuten poolopaita, luin jostain niiden olevan muotia. Ajatella, että sitä on muotiakin vielä. Vaan näinköhän ovat enää tässä vaiheessa kun meikäläinen tähän junaan hyppää.

Paita: Next // Hame: Marks&Spencer // Kengät: Partioaitta // Huivi: Mulberry //
Takki: Luhta // Laukku: Longchamp

Muutoinhan nuo vaatteet ovat vallan niitä samoja joita pidän joka ikinen päivä päälläni. On musta Longhampin laukku (vaihtelen kahden välillä tällä hetkellä). Luhdan takki on viime syksyn ostos ja todella ahkerassa käytössä ollut. Vaelluskengät ovatkin olleet jalassa sitäkin ahkerammin. Huomaan myös tarttuvani tuohon ikivanhaan Mulberryn huiviin aina vain uudelleen ja uudelleen. Ostin sen aikanaan käytettynä ja se on edelleen yksi suosikeistani. JOtkut vaatteet vaan saavat enemmän käyttöä osakseen kuin toiset ja tämä kuuluu niihin vaatteisiin kyllä.

Tämmöinen peruskokonaisuus tällä kertaa. Mihin tämän kanssa sitten mentiin? Vauvakerhoon Minin kanssa jossa otettiin kuvia pienistä kerholaisista vanhempiensa kanssa. Sai tähänkin mutsiin vähän vipinää ja meikkaamaan pitkästä aikaa huolella sekä oikeasti miettimään noita vaatevalintoja. Kovin usein kun se kokonaisuus on huppari ja Luhdan ulkoiluhousut. Kovin kätevä kokonaisuus noin muuten, mutta jos valokuvaa varten yrittäisi edes muuta.

Upeaa torstaita kaikille!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogit.fi

4 kommenttia:

 1. Kiva ja rento kokonaisuus. Musta poolo on ikuinen suosikkini muodin tuulista välittämättä, samoin farkkuhame. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Minä vierastin pitkään mustaa pooloa, lienee teiniaikojen peruja kun niitä tuli pidettyä urakalla. Mutta niin sitä semmoisen 10 vuoden paussin jälkeen taas sekin vaate tuntuu omalta.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus - ja kiitos muistutuksesta - kaapista löytynee vielä yksi farkkuhame, joka mahtuu päällekin! Jospa kaivaisi sen esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady <3 FArkkuhame on yllättävän monipuolinen ja hillitykin vaate. Riippuu vähän miten sen pukee, luulen että tuosta saisi räväkänkin tehtyä, mutta ei olisi kyllä ihan minua sellainen.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!