Tommy Hilfigerin raitamekko


Älä koskaan aliarvioi täydellisen raitamekon voimaa. 

Tapahtui noin 11 kuukautta sitten. Kiertelin Tapiolan Stoccan loppualeja kun huomasin ensimmäiset saapuneet kevät vaatteet. Silmäni osuivat samantien tähän Tommy Hilfigerin raitamekkoon joka oli uutuuksien joukossa. Se oli juuri sitä, mitä olin toivonut jo pitkään löytäväni. Valkoisia ja mustia raitoja (tummansininen oli myös vaihtoehtona tässä) ja siinä oli 3/4 hihat (pitkät olisivat käyneet myös). Siinä oli silmää hämäävä leikkaus yläosassa ja alaosa oli a-linjainen. Paitsi että olin paria viikkoa aikaisemmin oppinut olevani raskaana eikä mekko todellakaan mahtuisi kesällä. Tai vaikka trikoo materiaalinsa puolesta mahtuisi niin en haluaisi sitä pitää koska mekko venyisi. Se oli myös yli 100€ mekko. Hylkäsin mekon rekkiin ja palasin kiertämään loppualeja.

Kunnes tajusin seuraavana päivänä, että jos olen haaveillut jostain mekosta pari vuotta niin yksi vuosi raskaana muuttaa tuskin tuota haavetta. Palasin Stoccalle siis sunnuntaisena puolena päivänä ja tarkistettuani että mekon voi pestä vesipesulla ostin sen samantien. Sen jälkeen laitoin sen kaappiin ja annoin olla siellä. Annoin olla melkein vuoden, hiplasin sitä jo joulukuussa mutta eihän se silloin päälle saakka päässyt. Ajattelin, että tämä mekko odottaa kevääseen saakka kunnes törmäsin noin viikko sitten Belladonnan postaukseen (tästä klik) jossa tällä oli raitamekko yhdistettynä pitkään villatakkiin. Ihastuin samantien ja aloin kaivaa kaappia samantien.

Paitsi että en omista pitkää villatakkia! Mutta omistan pitkän puuvilla neuleliivin. Seuraksi siis paksumpi takki ja se oli siinä. Valtavan kaunis kokonaisuus, joka varmasti löytyy useamminkin päälle kun kerran muistin tämän liivin olemassaolon.

Onko teillä löytynyt kaapin kätköistä sinne unohtuneita vaatteita?

Energistä uuden viikon jatkoa!

Mekko: Tommy HIlfiger // Neuleliivi: Äidin tekemä // Laukku: Longchamp // Kengät: Partioaitta // Villasukat: Aran knitwear

Around 11 months ago I got this dress. Almost did not, since I was already pregnant. But I must say, I do truly love it even if I needed to keep it on my wardrobe for almost a year to fit into it again.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogit.fi

Kommentit

  1. Tosi kivan näköinen tuo liivi raitamekon parina; kepeämpi vaikutelma kuin neuletakin kanssa, mutta kuitenkin talveen sopiva. Ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, toimii kevyempäkin talvessa. Kiitoksia inspiraatiosta! 💕

      Poista
  2. Kiva asu, raitamekko toimii hyvin talvessakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin näemmä, pitänee kaivaa muutakin raitaa esille sitä kun siellä kaapissa kuitenkin riittää :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!