4.1.2018

Uusi huivi


Nainen tekee asusta omansaasusteilla.

Huivit ovat aina olleet minulle se suuri rakkaus. Lipastossani on huiveja jotka olen ostanut 20 voutta sitten ja ovat edelleen käytössä. Ne on laskostettu kauniisti kolmeen eri laatikkoon, umpivillaiset neulottuna vielä hattuhyllyllä omassa korissaan. Olen panostanut huivien laatuun vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Nykyisin en osta oikeastaan huiveja, Mieheni on ostanut niitä lahjaksi jo usena vuonna ja vaikka mieli halajaisikin useamman perään niin lienee parempi ettei niitä hamstraa enempää.

Uusimmat suosikkini lienevät Balmuirin huiveja kaikki. Tämän vuoden joululahja tässä siis kaulassa. Babyblue version tästä samasta sain syntymäpäivälahjaksi. Huivi on siitä kätevä, että ei sen kanssa tarvitse kuin paidan ja farkut. Huivi tekee kokonaisuuden sitten. Luulen että rakkauteni huiveihin voi johtaa äidin äitiini jolla oli aina huivi kaulassa. Mummi antoi myös leikkiä huiveillaan joten pääsin tutustumaan niiden ihmeelliseen maailmaan jo hyvin nuorena. Käytänöllisiä ja tarpeellisia ehdottomasti, mutta itselläni kaulassa myös liki ympäri vuoden.

Millainen huivien käyttäjä sinä olet?

Huivi: Balmuir
Paita ja farkut: Next

8 kommenttia:

 1. Käytän paljon huiveja ja ihan samalla tavoin on huiveja säästössä jo sen 20-vuoden takaa ja kauniissa pahvilaatikoissa säilytän viikattuina. <3 Huivi on miltei aina päällä ja täälläkin on viehätytty kovin Balmuirin huiveista, vaikka en omista niitä tällä hetkellä, kuin yhden. :)

  Ihana huivi Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmuirilla on monta hyvää ja kaunis huivia. Omani ovat lipaston laatikossa tallessa kaikki, kauniisti viikattuina. Pysyvät parempana :)

   Kiitos Tiia ❤

   Poista
 2. Hei pitkästä aikaa Satu ja kiva, kun olet palannut takaisin blogisi pariin.

  Balmuir on myös minun huivisuosikkini tällä hetkellä. Heillä on kivat mallit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuulanneli! Kiitoksia kovasti, täällä taas hiljalleen kyllä.

   Pidän etenkin noista isoista neliöistä heillä. Mieli halajaisia vielä useampaa :D

   Poista
 3. Ihana huivi! näyttää aivan samalta kuin työkaverini huivi, jota juuri sovittelin ja aloin himoitsemaan itselleni. Minusta on viime aikoina tullut laiska huivien käyttäjä, voisin käyttää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään lapsen kanssa ole noita pahemmin pitänyt, mutta töihin paluun kohdalla voi taas alkaa pitämään noita. Töissä kukaan kun ei pullaa tai kuolaa olalle :D

   Poista
 4. Aika vähän käytän huiveja muuta kuin lämmitystarkoituksessa. Mutta sain syksyllä tuon Balmuirin huivin ja olen niin onnellinen. Se on kaunis ja ihanan tuntuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, mukavan tuntuista huivia pitää mielellään useamminkin. Sen takia niitä varmaan on useampi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!