8.2.2018

Luottopikkumusta


Jokainen nainen tarvitsee pikkumusta.

Olin parisen viikkoa sitten ystävän juhlissa. Ystävän joka kun juhlii, niin juhlii sitten kunnolla. Juhlien aiheena olivat siis ei pelkästään täysien pyöreiden täyttäminen vaan myös kahdesta maisterin tutkinnosta. Siinä sitä oli kerrakseen syytä juhlia. Oli siis samalla syytä näin vieraana tälläytyä kunnolla. Niinpä minä sitten seisoin siinä vaatekaapin edessä ja lähinnä tuskailin mekkovalikoimaa. Raskauden jäljiltä on, ja tulee jonkun aikaa olemaankin, muutama lisäkilo. Joka rehellisesti ottaen tarkoittaa sitä, että valinnan varaa ei ihan kamalasti tällä hetkellä ole vaatteiden suhteen. ainakaan noiden juhlavampien vaatteiden. Halusin kuitenkin laittaa nättiä päälle, joten eikun sovittamaan mikä olisi paras.

Hetken mietinnän jälkeen löysin kaapista tämän varmaan jo yli 5 vuotta vanhan, todella paljon käytetyn Marks&Spencerin hihattoman mekon. Eikun siis päälle vaan, vyötä kiinni koristamaan ja boleroa päälle. Mekko on vuosikausia ollut yksi suosikkini ja olin aidosti ilahtunut että mahduin siihen jälleen ja se näytti hyvältä. Vyöllä siihen sai vähän lisää elämää. Toki mustaa mustalla se tämäkin kokonaisuus oli, mutta se juhlan kunniaksi sallittakoon. Kovin kaunista kuvaa ei kyllä kotona saa, meillä on tosi vähän valkoista jota vasten kuvata joten eikun eteiseen. Mutta tärkeintä olikin se asu jossa oli kiva olo itsellä ja se ainakin onnistui tämän kokonaisuuden kanssa. Oikea luotto juhlakokonaisuus.

Millainen on sinun luottopikkumustasi?
Hyvää torstaita!

Mekko: Marks&Spencer // Bolero: VeroModa // Vyö: Longchamp // Laukku: Mango

This one? My absolute favourite LBD: Saving the occation once again while I had friends gratuation party to attend to.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Nätti mekko! Minulta luottopikkumusta puuttuu tällä hetkellä kokonaan. Entinen kotelomekko on jotenkin kutistunut kaapissa :( Saas nähdä milloin pitää hankkia sille seuraaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Hyvä mekko on kyllä kullan arvoinen vaikka miten päin asiaa ajattelisi.

   Poista
 2. Peruspikkumusta on aina tosi käytännöllinen ja moniulotteinen. Bolero ja vyö tuovat asuusi kivan lisän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, bolerolla ja kaikella muulla asusteella saa kyllä muutettua pikkumustaa todella kätevästi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!