Neuleliivin uusi elämä


Joskus laiskuus voittaa.

Äitini on kova neulomaan ja minulla on upeita ja kauniita villavaatteita vaikka kuinka ja kanssa. Ongelma niiden kanssa on vaan se, että pitkään aikaan meillä ei ollut fiksua pesukonetta jossa pestä niitä puhtaaksi, erinäisiltä kahvien kaatumisilta kun ei aina voi välttyä. Nyt kun tämäkin ongelma on ratkaisu, lapsi kummasti siivitti hankinnan tärkeyttä, niin uuden koneen villaohjelmalla on tullut hurrutettua nämä kaikki läpi. Kummasti käsi kurottaa niitä kohtaan uudelleen ja uudelleen. Lämpöiset neuleet sopivat talveen todella hyvin ja niissä on mukava olla.

Tarkastelin tässä myös vaatekaappia ja totesin että eipä siellä kauheasti ole väriä, jos ei noita huiveja ei lasketa. Mustaa, ja tummansinistä olen suosinut todella paljon viime aikoina ja se tuntuu näkyvän asukussakin. Ei sillä, että olisin aikaisemminkaan ollut mikään suurempi värien rakastaja, mutta jotenkin tällä hetkellä tuntuu korostuvan se miten vähän värejä on kaapissa. Miniä kuitenkin puen väreihin mielelläni, äiti sitten vaan on vähän värittömämpi. Onneksi on noita huiveja edes muutama joilla saada lisää väriä.

Mitkä ovat teidän vaatekaappinne suosikkivärit?
Aurinkoista torstaita ja upeaa helmikuun alkua!

Villaliivi: Äidin tekemä // Paita alla: YourFACE // Farkut: Next // Kengät: Partioaitta // 
Laukku: Longchamp // Huivi: Marja Kurki

Lately I have been wearing so much black and dark blue, that wearing purple scarf felt like actually wearing a colour. I think I need to get some more colorfull things to my wardrobe. 


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Just ihana liivi, lämmittää mutta ei hikoiluta. Täällä aina lempisävyt, punainen, sininen ja valkoinen. :)

    Ihanaa päivää Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ❤ Liiveissä parasta on juuri tuo että lämpöä piisaa mutta ei kuitenkaan liikaa.

      Upeaa viikonloppua! ❤

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!