22.3.2018

GAP:n huppari


Hupparin ja farkkujen riemuvoitto.

Mietiskelin jo aikaisemminkin (täällä) sitä, miten samantyyppiseltä koko vaatevarastoni nykyisin vaikuttaa. Samoin pohdiskelin sitä, miten huono olen käymään kirpparilla (täällä). Vaan aika tasaisesti yritän, sekä uudistaa vaatevarastoani että ostaa asioita kirpparilta. Tämän hupparin kanssa onnistuin siinä toisessa, eli kirpparilta ostosta. Verkosta oikeammin, ostin 20€ sis postikulut hupparin jossa oli vielä laput kiinni. Tummasininen ja oikea koko, omaan makuuni siis aivan täydellinen jack pot sen osalta.

Uudistumisesta sitten tuskin voi tämän kanssa oikeasti puhua. Hupparit ovat olleet todella paljon käytössä viikonloppuisin ja eittämättä ovat jatkossakin. Liiankin helppo vaate vaan heittää päälle ja liikkua paikasta toiseen. No toisaalta, kun kuitenkin viihdyn niissä niin miksikäs en sitten pitäisi niitä. Ei näillä varsinaisesti töihin mennä, tai ei meillä ainakaan, mutta noin muuten tiukaan tulee kyllä pidettyä.

GAP:n vaatteet ovat muutenkin suosiossa meillä, etenkin neidillä tuntuu vaatekaappi pursuavan niitä. Pitää sitä siis äidilläkin joskus edes olla. Tässä kokonaisuudessa taitaa olla kaikki sieltä. Farkut olen jo vuosia ostanut samasta kaupasta, samaa mallia kun ostan niin uskaltaa tilatakin. Pakko todeta, että ihana palata niihin taas rakauden jälkeen, näitä oli ikävä. 

Mikä on teidän suhtautumisenne huppareihin? Tulee pidettyä vai ette edes vilkaise niihin päin?

Upeaa torstaita!

Huppari: GAP // FArkut: GAP // Kengät: Scandinavian outdoor

Got new GAP hoodie as second had, like it as it is, fits perfectly. Usually I don't find that much from second had, but every now and then I do and this was one of those findings.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Huppareita en ole itselleni ostanut moniin, moniin vuosiin. Ei ole tarvinnut, sillä pidän pois meidän perheen kotoa jo pois muuttaneiden nuorten hupparit;)
  Löytyy muuten GAPin hupparikin - punaisena;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi itsekään ostaa mutta kun kaapissa on vasta muutama... Eli aivan liikaa, mutta kun kiva tulee vastaan niin huomaan ostavani. Pitää rajoittaa tätä tottumusta :) GAPn hupparit on kyllä mainioita.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!