29.3.2018

Harmaa neule


Rakastettu klassikko näyttää hyvältä joka sesongin aikana.

Harmaa puuvillaneule on vaate joka on muodossa tai toisessa kuulunut vaatekaappiini jo vaikka kuinka kauan. Se on toimiva vaate niin töissä kuin vapaallakin ja yhdistämismahdollisuudet ovat oikeastaan loputtomat. Se on yksi niistä vaatteista jonka huomaan ostavani kaappiini aina vaan uudelleen ja uudelleen. Tällä hetkellä käytössä oleva versio on Espritiltä, ostettu jostain alesta noin kolme vuotta sitten. Lyhyempi hihan pituus on hauska ja puserossa on venepääntie, vaikka se ei kuvissa näykään. Se on niitä puseroita joita kohden kurotan kun tuntuu, ettei ole yksinkertaisesti mitään päälle pantavaa.

Sen sijaan se mihin olen totaalisen kyllästynyt ja joista voisin hiljalleen jo vaihtaa johonkin muuhun ovat talvikengät, tai oikeammin vaelluskengät. Aidosti kengät, joissa ei ole pakko olla jäällä ja lumella kävelyyn soveltuva pohja alkaisivat olemaan tervetulleet. Etenkin työmatkan varrella on vielä sen verran jäärataa jäljellä, joten vaikka muualla olisikin sulaa, niin kotoa kun ei ilman kunnon kenkiä junalle pääse, niin näillä mennään. Ei sillä, hyväthän ne ovat jalassa, mutta kun omistaa useamman parin kenkiä niin sitä kovin mielellään niitä muitakin pitäisi.

Tosin, en ole raskauden jälkeen kokeillut kovin monia kenkiä, enkä sinä ainakana pitänyt korkoja ollenkaan. Näinköhän kykenen enää kävelemään puolillakaan kengistä ja onkohan se jalkaholvi kovastikin laskenut tässä viime vuoden aikana? Pitää varmaankin ottaa pääsiäisen projektiksi käydä läpi noita kenkiä ja katsoa mitkä edes oikeasti mahtuvat enää jalkaan ja jos eivät mahdu, niin tehdä asialle jotain. Niin paljon kuin kengistä pidänkin, niin uusien ostaminen kun on kaapissa kerrassaan upea kokoelma ei tunnu kovin houkuttelevalta. Noh, saas nähdä. Aivan varmasti kuulette jos kengät eivät enää sovikaan jalkaan.

Mikä on sinun luottovaatteesi? Se yksittäinen vaate jonka sopii sesongista toiseen jokaisen asun kanssa?

Upeaa torstaita ja hyvää pääsiäistä!


Trusted classics look good in every season.

There is something about grey cotton knitwear that I seem to love year afer year and season after season. When old one looks like, well too old, I seem to get new one to my closet straight away. This one is from Esprit, I think it's 3 years old at the moment. I'll just never get bored on how easy it is to combine to almost every outfit. 

Wha I would like to change on outfit are the hoses. We have ice everywhere still. And snow, but when itäs warmer days and cold nights it means ice. So I need to have still those wintershoes. Yes, they feel good on my feet, but really I'm a bot bored, I'd like to wear something else as well. All in good time.. no winter lasts for ever right?

Lovely Thursday!

Neule/Knit: Esprit // Huivi/Scarf: from Ireland // Farkut/Jeans: GAP //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Scandinavian outdoors

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Jalan koko saattaa palautua vuosien saatossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää. Kevät nilkkurit ainakin sopivat jo, saa nähdä miten kesän kenkien kanssa käy. Vaikuttaisi ainakin toistaiseksi hyvältä.

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!