24.3.2018

Life with Satu


 Eteenpäin pääsemisen salaisuus on aloittaminen.

Olen pyörittänyt tätä jo kauan mielessäni, blogi ei ole tunutunut enää samalla tavalla omalta. Elämä kahdeksan vuotta sitten oli hyvin erilaista, vaikka monia samoja aspekteja onkin edelleen olemassa. Olimme vasta miehen kanssa tavanneet, asuimme eri kaupungeissa. Olin vasta aloittanut työpaikassa, joka oli alku monelle uudelle asialle ja uralle. Olin saanut koulut vihdoin kaikki käytyä ja aloitin oikeasti aikuista elämääni toimistoaikaisessa työssä.

Perustin alunperin blogin seuraamaan nimen omaan asuja, ehkä vähän kosmetiikkaa. Vaikka edelleen blogissa on asuja ja edelleen blogissa on kosmetiikkaa, niin annettavaa olisi paljon enemmänkin. Olisi niin paljon puhuttavaa paljon muustakin ja siksi nimi, joka kuvasti elämää kahdeksan vuotta sitten on alkanut tuntua väärältä. Blogin kun pitäisi minusta kuvastaa kirjoittajaansa. XL Elämää nimenä sitoo vanhaan. Ehkä ajatus on vain omassa päässäni, mutta minulle se tarkoittaa vain pintaraapaisua. Kevyttä hömppää jonka parissa olen tehnyt postauksia lukuisia viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Joskus enemmän, joskus vähemmän, nyt taas aivan uudella innolla paljon säännöllisemmin kuin pitkään aikaan.

Edelleen haluan pitää blogin samalla bloggerin alustalla ja blogin osoitekin pysyy samana. Miksi? Mietin uuden blogin perustamista. Mietin kokonaan uutta alustaa. Todellisuus on kuitenkin, että allekirjoittaneen taidot eivät yksinkertaisesti vaan riitä. Se, että lähtisin siirtämään vanhoja postauksia ja jokin menee pieleen, menettäisin kaikein. Ei, se ei tuntunut ajatuksena hyvältä. Toisaalta kokonaan uudenkaan perustaminen ei tuntunut hyvältä. Liika stressi, sitä ajattelin välttää viimeiseen saakka.


Mietin pitkään mikä on juuri minulle se oikea tapa, ja lopulta oikea tapa on muokata blogin nimi kuvaamaan nykyistä kirjoitusta. Blogi on elämää kanssani. Elämää se on aina ollut, nyt se on vain elämää Sadun kanssa. Edelleen blogissa tulee olemaan paljon asuja, mutta tänne tulee myös mukaan muuta. Haluan kirjoittaa reseptejä ylös, haluan kertoa liikunnasta ja kertoa miten meillä saatiin koti organisoitua. Kertoa työkaluista joilla saan elämän pidettyä kasassa, kertoa teille reissuista ja niin monesta muustakin asiasta. Elämän sisältö on muuttunut ja ihan varmasti se muuttuu vielä tästä eteenpäinkin. Neiti pitää siitä kyllä huolen. Ja niistäkin, pienistä hauskoista "lasten suusta" tarinoista haluan niistäkin kertoa täällä.

Juttelin tästä muutoksen tekemisestä ystäväni kanssa joka tekee ihmeitä kuvankäsittelyn kanssa.  Hän on tehnyt blogin uuden bannerin kokonaisuudessaan ja samoin kuviin tulevan vesileiman. Itselleni moisten tekeminen on aina ollut todella vaikeaa, joten se että sain apua itselleni vaikeassa tehtävässä tarkoitti myös sitä että sain toteutettua unelmaani siitä että pääsen blogin kanssa eteenpäin.

Hiljalleen siis. Vähän erilaisilla aiheilla, osittain samanlaisilla. Tältä vuodelta tutuilla julkaisupäivillä eli tiistaina, torstaina ja lauantaina uutta tiedossa joka ikinen viikko. SoMe ehkä muuttuu aktiivisemmaksi, ainakin se olisi haaveena, mutta vielä en uskalla luvata, että näin oikeasti tapahtuisi.

Muutos - Kyllä se pelottaa, mutta joskus se vaan on tehtävä. Tällä kertaa muutos tapahtuu täällä.

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!


I started my blog eight years ago. As happens in life, that is a long time. Now, it's time to make some changes, one of the biggest being: Change on the name. It's no longer only XL fashion and style my blog offwers, it gives you also life and so much more. So it's time to make a change on it. And give more to blog, than what I have now... Small step for most, but for me, now blog feels like home again.

Lovely weekend dears.


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

12 kommenttia:

 1. Onnea uudelle vanhalle blogille! Elämä on kehitystä ja toki se sitä on myös blogeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady ❤ Näin se pitää näkyä, ajoittain pitää asioissa edetä ja tällä kertaa tuli olo että on enemmän annerraann kun vaatteet pelkästään.

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa Satu. Ja omassa blogissaan saa onneksi tehdä justiin niin kuin oma sydän sanoo.

  PS. Ihan hitsin kiva kuva susta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kyllä, blogin pitää kuvastaa kirjoittajaansa.

   Kuva on parhaan ystäväni ottama ja itsekin pidän sitä yhtenä parhaista kuvista joka on aikuisella iällä otettu minusta. Samalla se myös kuvastaa sitä miten paljon on muuttunut, elämässä on paljon muutakin kun asuja nykyisin ja se saa täälläkin näkyä.

   Poista
 3. Ihana kuva sinusta tuossa kivellä metsä taustana.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa ja näyttää niin hyvältä. <3 Ihana kuva minunkin mielestä. Täällä samat aatteet, sillä täytän tänä vuonna 50-vuotta, niin kait on pakko lopettaa kyselemästä, minäkö keski-ikäinen. <3

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiia ❤ Jossain vaiheessa on aina hyvä miettiä hetken aikaa asioita ja nyt oli tämän mietinnän aika.

   Ihanaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää. Välillä vaan täytyy miettiä, että pysynkö paikallani vai menenkö eteenpäin ja jos menen niin mihin suuntaan. Tämä on varmasti tuttua kaikille jo vuosikausia bloganneille. Ihmienn kasvaa vuosien myötä ja elämä muuttuu ja sen myötä myös blogi <3 Onnea uutteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri Maiju! On hyvä tehdä erilaisia arvioita vuosien aikana ja nyt oli blogin arviointi vuoro.

   Kiitos paljon ❤

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!