Pääsiäinen


Kevät on luonnon tapa sanoa "Nyt juhlitaan!"

Pääsiäinen jos mikä on varma kevään merkk. Tänä vuonna toki kohtalaisen aikaisin, mutta minulle kelpaa kyllä kevään aloitus tähänkin aikaan vuodesta. Koristeiden suhteen en ole juurikaan aikaisemmin pääsiäiseen kiinnittänyt huomiota, meillä on ollut kimppu kukkia kotona. Tämä siis mikäli ollaan oltu edes kotona. Tänä vuonna kuitenkin huomasin, että halusin kotonakin koristella. Löysin jostain joulukoristeiden alta ikivanhoja koristeita ja ostin muutamia lisää. Ehdottomasti pääsiäistä en koristele samalla tavalla kun joulua, nämä koristeet kun ovat samassa laatikossa ja laatikon tila on rajallinen. Vähän kuitenkin kevättä samalla koitin kotiin tuoda.

Yksi helpoimmista tavoista olivat koivun oksat samalla kun laitoin samaan maljaan virpojien tuomat oksat. Muutama kosite oksille killumaan, jotka otan sitten pääsiäisen jälkeen pois. Piristävät kummasti tuota keittiötä ja tuovat kaivattua väriä. Oksat ajattelin pitää esillä niin kauan että niissä olisi vähän jo vihreääkin mukana, voihan sitä kevättä niinkin jatkaa.



Olohuoneessa on sitten iloisesti sekaisin uutta ja vanhaa. Hain kimpun tulppaaneita, kaadoin pääsiäiskarkkeja lasikulhoon ja nostelin muutaman koristeen samaan asetelmaan pöydälle. Ei mitään ihmeellistä, mutta kummasti kuitenkin piristystä siihen tavalliseen verrattuna. Etenkin kun se tavallinen ainakin allekirjoittaneen osalla on mahdollisimman simppeliä ja yksinkertaista.

Sain myös aavistuksen verran askarreltua. Asetelmasta piti tulla aivan erilainen, mutta kun idean saa keskellä lauantai iltaa ja on Prisman askareteluosaston varassa niin tällainen siitä sitten tuli. Kaikkineen olen kuitenkin ihan tyytyväinen siihen, että meillä on jotain koristeita Neidin ensimmäisen pääsiäisen kunniaksi.

Rentouttavaa pääsiäistä!


Spring is natures way of saying "Let's celebrate!"

I'm not your biggest fan of decorating. Never have been actually. But since we got a child I found my self on trying to do some kind of decorating around the house. Same think happened on Christmas and here we go again. Well, lot less if I compare to Christmas and much more easy way. Just something simple and pretty ones for kitchen and living room. And I must admit, I actually like it like this. I like to have some decorating around house. I'm usually on this Scandinavian decoration... meaning very little things. I know that I could not keep up on decorating this much,  but every now and then I seem to enjoy this one. I also know that I like taking these away, two weeks of decorations seem to be enough for me. Not sure if I'm going to keep some of them, mostly tree branches, after Easter, but definitely I will trash everything else.

How are you on decorating?
Relaxing Easter!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Uutta ja vanhaa, se on just hyvä. Joka joulukin ostan jonkun yhden koristeen lisää kerryttämään joulukoristekokoelmaa. Pääsiäiskoristeita tosin harvemmin tulee enää ostettua, mutta jos kirppareilta jotain löytyy.

    Ihanaa pääsiäistä Satu ja ihana asetelma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, ei niitä mitään hirveää määrä joka vuosi voi ostaa. Ei mahdu mihinkään vaikka kuinka koettaisi :D

      Hyvää viikkoa Tiia ❤

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!