13.3.2018

Rennompi shoppailuasu


Kirpparilöydöissä shoppaamaan.

Viikonloppuna käytiin viihtymässä koko perheen voimin Tapiolan Stoccalla. Sinne mentiin ostamaan siis lukulamppua allekirjoittaneelle. Ei muuten löytynyt, sen sijaan kävelin naistenvaatteiden puolelle ja sieltä tulikin sitten vastaan muutama juttu, niistä myöhemmin tällä viikolla. Uusia vaatteita on löytynyt myös yllätyksekseni kirpparilta, en ole kovin hyvä niitä metsästämään, mutta yksin varsin mieluida huppari inhimillisellä hinnalla löytyi. Kuvassa oleva valkoinen GANT:n neulekin taitaa olla kirpparilta, vuosia sitten ostettuna. Se on siitä harvinainen vaate, että en vaan saa laitettua sitä pois. Sen vetoketju ei meinaa toimia kunnolla. Sen kanssa saa aina tapella. Mutta kun se kuitenkin pysynyt jo useamman vuoden kaapissani. Pääosin koitan heittää toimimattomat vaatteet pois, mutta jotenkin tämän kohdalla en vaan osaa, kerta toiselta jälkeen säästän sen kaappiin. Kerta toisensa jälkeen tappelen sen vetoketjun kanssa ja kerta toisensa jälkeen koitan saada heitettyä sen pois.

Muutoinhan kokonaisuus on tommoista perus kokonaisuutta jota tulee kiskottua muutenkin ylle, enemmän tai vähemmän. Farkuissa alan hiljalleen mahtumaan niihin joiuhin mahduin raskauden alussa. Aika kivikkoinen tie tämä raskauden painon pudottaminen, mutta hiljalleen sekin tuntuu onnistuvan. Vielä kun muistaisi pitää maltin mukana... Ei meinaan ole allekirjoittaneen vahvuuksia se odottaminen jos tuloksia ei tapahdu välittömästi. Vaikka ihan mielenkiintoista on ollut nähdä sekin miten oma keho on muuttunut ja miten se vielä tämäkin ikäisenä kuitenkin palautuu.

Vaan kertokaas, millaisia kirppisostelijoita te olette? Teettekö löytöjä vai iskeekö epätoivo vaatevuorten keskellä?

Upeaa tiistaita!

Neule: GANT // Huivi : GANT // Paita alla: PriMark // Farkut: GAP // Laukku: Longchamp

Shopping on Saturday with family. Went to get readinglight for me, ended up on getting things from ladies section. Did not get the lamp that time. Oh well, at least I have new scarf and blouse. Whoops...

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Mun avut kirppistelyssä on selvästi enemmän myynti- kuin ostopuolella :). En löydä kertakaikkiaan i k i n ä mitään järkevää. Tai ainakaan millään järkevällä hinnalla, koska täällä meilläpäin monillakin näyttää edelleen olevan sellainen ajatus, että koitetaan saada siitä omasta käytetystä tavarasta tai vaatteesta sama tai mielellään vähän parempikin hinta kuin mitä siitä itse on aikanaan maksanut..

  En heittäis minäkään tuota neuletta pois. Tiedän niin tunteen, että vaikka vetskari tai joku vähän takkuaa, niin hyvät puolet vie kuitenkin voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama, en halua maksaa käytetystä hunajaa ja välillä tuntuu, että olen ihan eri ajatuksella liikkeellä kun myyjät. Ainut jossa kohdassa olen tehnyt löytöjä on vauvan tarvikkeet, mutta niitä on tarjolla niin paljon että on jo oikeasti varaa valita ja saa just silloin kun haluaa sitä kun haluaa.

   Kaapissa on ja pysyy tuo neule, en vaan millään raaski vaikka kaiken järjen mukaan pitäisi. Heikkoutemme kullakin, itseääni näemmä se on tämä paita :D

   Upeaa ihanaa viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!