10.3.2018

Asukuvia talvella?


Talvi ja asukuvat, asukuvat ja talvi.

Olen tässä jo parisen viikkoa paininut sen ongelman kanssa, että asukuvia ei oikeastaan ole. Suurin syy on varmaankin se, että ulkona on ollut liian kylmä kuvien ottoon. Toisaalta taas kun kuvia on voinut otttaa noin kelin puolesta on ollut kaikkea muuta kuin kuvauksellinen olo. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että olo ei ole ollut sellainen että haluaisin edes kameran eteen asettua. Raskauden jälkeisen kehon kanssa toimiminen ei ole ollut mikään helppo homma ja monet vaatteet eivät vain vielä istu. Toisaalta raskauden aikaisia vaatteita en voi edes kuvitella pitäväni, olen antanut melkein kaikki niistä pois. Käytännössä vaatevarasto on todella suppea tällä hetkellä ja olo sen myötä sitten siinä että onko mitään päälle pantavaa ja jos on niin se on aina sitä samaa. Joka sitten taas valokuvien kannalta ei ole se paras mahdollinen ajatus, huppari ja farkut on lopulta aika tylsä kuvattava. Etenkin kun ne allekirjoittaneen hupparit ovat vielä aika tylsän värisiä kaiken päälle.

No, hiljalleen kaiken kanssa. Myös niiden asukuvien. Kroppa kuitenkin aikanaan muotoutuu takaisin ja siihen saakka mennään sitten sillä hyvin kapseli vaatekaapilla. Ainakin tulee muuten pidettyä kaikkia vaatteita ja niin usein että kun niistä aika jättää niin ikävä ei varsinaisesti kyllä jää. Toisaalta en sitten taas halua myöskään ostaa uusia kuin äärettömään tarpeeseen. Vain siinä vaiheessa jos oikeasti tarvitsee. Pääosin siksi, että kun koko muuttuu jatkuvasti niin uusien hankinta tuntuu lähinnä turhalta. Joten vanhoilla mennään.

Ehkä ne hupparikuvatkin päätyvät tänne jossain vaiheessa. On niitä aika määrä kuitenkin kaappiin jo ehtinyt kertymään. Voisi tehdä vaikka kollaasin. Saa nähdä.

Aurinkoista lauantaita!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!