6.3.2018

Tyttöjen päivä GoExpo messuilla


Aina on aikaa ystäville.

Viime launataina käville ystäväni ja meidän pienen kanssa GoExpo messuilla. Kun mies oli sopinut koko päivälle menoa ja toisessa kaupungissa asuva ystävä kyseli onko jotain menoja viikonlopulle niin Focus Nordicin lähettämien lippujen kanssa lähdettiinkin katselemaan kolmistaan mitä messuilla tänä vuonna oli tarjota. Paikalle päästiin aamusta kymmeneltä ja aloitettiin kiertely syömällä aamupalaa kaikki kolme. Minille riittää onneksi toistaiseksi vielä tuo maito vaikka kiinteiden opettelu onkin jo menossa. Aikuisille sen sijaan kaivattiin jotain muutakin kuin maitoa vaikka sitä kahviin tulikin laitettua.

Aamupalan turvin aloitettiin sitten kiertäminen. Kun on mukana pieni joskin aivan kaikesta kiinnostunut vauva niin ihan joka paikkaan ei menty ja ihan joka pisteelle ei stopattu. Itse kävin vähän Polarilla katselemassa, mutta mitään sen suurempaa ei sieltä käteen tarttunut. Ei sillä että olisi oikeastaan edes ollut tarvetta millekään, nykyinen on palvellut reilun vuoden jo sen verran hyvin että katselun puolelle jäi.Pisimpään taidettiin viihtyä katsomassa katukorista joka sitten viihdytti pientäkin, sen verran nopeasti asioita tapahtui. Tosin meteli alkoi jossain vaiheessa olemaan sen verran suurta, että ei jääty kovin pitkäksi aikaa ihmettelemään mitä oikein tapahtuu. Meillä oli ystävän kanssa molemmilla ajatus, että pientä varmasti kiinnostaisi messujen hevospuoli vaan oltiin aivan väärässä. Hepat ja alpakat olivat näin pienelle vielä varsin mielenkiinnottomia asioita. Kamalan tylsän värisiäkin. Ennemmin neiti viihtyi puolella jossa oli väriä ja vilskettä mukana.

Itse sain ostettu tarpeeseen tulleet uudet vaelluskengät (edellisten pohja kun alkaa olemaan aika sileä jo ahkeran käytö seurauksena) ja tulipahan mukaan napattua tarpeeseen myös ulkoiluhousut. Sinällään oli täysin tuuria että alennuksessa olleen vaelluskengän lesti istui omaan jalkaan kuin valettu, vaan oli se messutarjouskin sen verran hyvä että ei tarvinnut kovin kauaa miettiä. Sinällään mitään turhaa ei tullut ostettua, olen muutenkin huomannut, että ostan ennemmin tarpeeseen nykyisin. Minille sitten ostan kyllä vähän enemmänkin kuin tarpeeseen, neidillä alkaa olemaan aika hulppea määrä vaatteita ja ollakseen vielä alle puolen vuoden ikäinen niin kenkiä. Pitänee koittaa hillitä tätä äidin innostusta ostaa pienelle kaikki mahdollinen ja mahdoton.
Viimeisenä suunnattiin vielä sinne mistä aloitettiinkin.Käytin Focus Nordicin porukkaa moikkaamassa ensimmäisenä ennen aamupalaa ja vielä viimeisenä ennen lähtöä. Meillä on Lowepron kamerareppu hoitolaukkuna ja vaikka se aivan uusi onkin niin pitähän niitä reppuja ja muita uusia kivoja juttuja käydä silti vähän katsemassa. Mukaan ei mitään itselle tarttunut, ystäväni taas haki töihin sopivaa jalustaa ja sellainen asiantuntemuksen voimalla tietysti löytyikin.

Hoitolaukkuna kamerareppu on ollut paras mahdollinen valinta. Ensinnäkin reppu toimii paremmin meillä kuin laukku, vähemmästäkin saa niskasäryn kun raahaa pienen kamoja mukana olan yli menevässä laukussa. Meillä olevassa repussa (tämä malli) saa vielä jaoiteltua tavaraa niin, että ylös erilliseen taskuun saa aikuisen kamat lompakkoa, puhelinta ja avaimia myöden ja pienen kamat kulkevat kätevästi alempana mukana. Musta yksinkertainen kokonaisuus noin muuten pitää repun taas omaan makuun simppelin tyylikkäänä. Varmasti tähän siihen saisi kameran tarvikkeineen yhtä kivasti kulkemaan ja mukana silti ne muut tärkeät jutut joihin pääsee sitten helposti käsiksi. Jahka Mini kasvaa ja tavaran määrä vähenee, niin reppu siirtyy kyllä äidille käyttöön kokonaisuudessaan.

Kaikkineen pienen kanssa messut menivät todella hyvin pienen alkukiukuttelun jälkeen. Neiti jaksoi hereillä koko reissun ajan, jonka seurauksena kun kävin kummitätinsä luona messujen jälkeen kahvilla neiti kävi nukkumassa kummitätinsä eteisessä. Suuri määrä tapahtumaa oli selvästi pienelle paljon actionia, koko loppu päivän toinen olikin väsynyt ja nukkui kunnon yöunetkin messujen seurauksena.

Kiitos Focus Nordic lipuista ja ystävälle seurasta. Meillä oli Minin kanssa mahtava tyttöjen päivä!

Miten teillä meni viikonloppu? Kävikö joku messuilla?
Aurinkoista tiistaita!


Some notes on fair I went with our little one on Saturday. Had a great ladies day out.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!