20.3.2018

Uusi huivi GANT:lta


Kaikki supersankarit eivät pitä viittoja, osalla on huivi.

Puolustuspuhe uudelle huivilleni jota noin oikeasti en ehkä olisi tarvinnut:

Kyllä, kaapissani on villasia kaulaliinoja useampi, uutta lämmikettä ei varsinaisesti tarvita.
Kyllä, kaapissani on jo harmaa, itseasiassa useampi harmaa, kaulaliina, tämä ei mitenkään ollut siltäkään kannalta tarpeellinen hankinta.

Vaan se oli hankinta, joka oli -40% alessa ja kun iskin tähän silmäni kaunottareen niin en oikeasti osannut päästää enää irtikään. Se oli pakko saada kotiin ja vaikka sille ei oikeasti ollut tarvetta niin kummasti se kotiutui paidan kanssa samaan aikaan.

No, joskus on sorruttava ja tämä oli se sortumiseni. Eipähän tartte taas hetkeen ostaa hetken mielijohteesta mitään kun toteutti kerralla tämän heräteostoksen.

Millaisia ostosten tekijöitä te olette? Tuleeko heräteostoksia tehtyä ja miten usein?

Ihanaa tiistaita ja upeaa uutta viikkoa!


Gow new scarf from GANT. 100% wool and on -40% sale. Made a good deal I think, fell in love for the first sight.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

6 kommenttia:

 1. Kauniin vaalea sävy huivissa. Olisit varmasti harmitellut jälkikäteen, jos et olisi huivia ostanut, joten hyvä, kun kotiutit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin oikein kevääseen sopiva malli tällaisena. Ihastuin juuri vaaleuteen, tummia kun on vaikka kuinka.

   Poista
 2. Välillä kannattaa sortua :)
  Minä en juuri tee heräteostoksia. Syynä on se, etten juuri ehdi kaupoissa pyörimään. Sitten kun lähden kaupoille on yleensä tosi kyseessä ja tarvitsen akuutisti vaatekaapin täyttöä. Silloin kyllä tulee usein tehtyä reilumminkin ostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään fyysisesti kaupoissa mutta ajoittain huomaan olevani verkkokauppojen puolella. Olen koettanut myös pysyä tuossa että ostaisin kerralla enemmän, yleensä reissusta tulee napattua mukaan yhtä jos toistakin.

   Poista
 3. Olen heräteostaja, tunnustetaan. Edulliset tarjouskorit pengon poikkeuksetta ja aina sieltä jotain pientä mukaan lähtee. Onneksi olen myös taloudellinen ja teen löytöjä paljon kirppareilta. Silti valitettavan harvoin bongaan vaatteita itselleni, kun olen myös enemmän tämmöinen "tuuhea" - useimmiten löydöt menevätkin lastenlapsille.
  Nyt rupesin tämän kuun alusta ostolakkoon vaatteiden osalta. Kaikkea on jo paljon! Päätin, etten hanki alusasuja ja sukkia/sukkahousuja lukuun ottamatta itselleni mitään vuoteen. Kahtellaan miten eukon käy, sortumavaara on suuri mutta näin kolmen viikon ja yhden vaatetusliikekäynnin jälkeen vielä usko vahvana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vuoden lakko on kyllä pitkän kuuloinen aika. Itse olin aikanaan puoli vuotta,sääntönä että en osta Suomesta. Välissä oli yksi ulkomaan reissu ja helpotti kyllä "kärvistelyä" huomattavasti. Vaan toivotan paljon onnea vuoteen, kertoile ihmeessä miten sitten lopulta kävi ja pysyykö lakko koko vuoden. Pidän ainakin valtavasti peukkuja täällä!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!