5.4.2018

Arkimeikki


Hyvän meikkisiveltimen avulla, jokainen voi olla taitelija.

Siinä missä rakastan meikkaamista, niin aikaa tälle rakastamalleni toiminnalle jää yllättävän vähän. Harvoin on aikaa enää oikeasti istua alas ja meikata pidemmän kaavan kautta. Arkisin meikit lätkäistään naamaan alle 10 minuutin aikana. Todellisuudessa aikaa on arkena noin 20min ennen kuin vietän saman ajan suunnilleen Neidin kanssa. Koska laitan vaatteet illalla valmiiksi ei pukeutumiseen ja muuhun perusaamutoimintaan mene kovin kauaa. Sen sijaan selaan Hesarin nopeasti läpi ja juon kahvia sen 5min, jatkan Hesaria sitten junassa työmatkalla. Jää siis noin 10 minuuttia jossa ajassa laitan tukan kiinni ja meikkaan. Siinä ei kovin ihmeelliseen meikkiin ole aikaa vaan on oltava tehokas ja kohtalaisen nopeakin vielä kaiken päälle.

Meikkivoide leviää nopeammin itselläni käsin. Tällä hetkellä käytössä on Maybellinen Fit me jonka näin viikon perusteella sanoisin olevan toimiva. Tosin niin oli edellinen Lumenekin. Peitevoidetta käytän harvemmin, mutta joskus se on tarpeen. NYX:llä ja Maybelinellä ne omat suosikkini. Puuterit ovat olleet jo pitkään N7:n tuotteita, tunnun heiltä löytävän yksinkertaisesti parhaat. Ja koska olen niitä kantanut Irlannista Bootsilta kotiin niin niitähän on sitten tarjolla vaikka kuinka ja kanssa. Pohjan jälkeen se on nopeasti vähän poskipunaa ja aurinkopuuteria, harvmmin korostuksia. Päivästä aika pitkälle riippuvainen sekin miten sen kanssa toimin.

Se, mihin panostan ehdottomasti eniten ovat kulmakarvani. N7:lla on suosikki tuotteeni, pääsen siis joka aamu piirtämään kauniit kulmat itselleni sutien avulla. Kuulostaa tosi vaivanloiselta, mutta aidosti tykkään tuotteesta. Niitäkin on kannettu varastoon jo muutama. Sen jälkeen se on nudea luomiväriä, nopeasti vähän varjostusta tummemmalla värillä tuosta countourin paletista. Ripsiväri viimeisenä. Rajauksia teen hyvin harvoin, en jotenkin koe että sille oikeastaan olisi aikaa. En ole siinä niin hyvä, että ne olisivat joka ikinen kerta tasaiset.

Loppuun vielä huulirasvaa. Puhtaasti laiskuudesta itseasiassa. Olen todella huono korjaamaan meikkiä pitkin päivää ja huulirasvan voi lisätä on ilman peiliä. Huulirasvan voi lisätä ilman peiliä ja samalla huuletkin pysyvät mukavan pehmeinä. Käytännön laiskuudesta siis tämäkin kiinni. Tottakai on tilaisuuksia joihin sen huulipunan laitan, mutta yhä vain harvemmin ja harvemmin.

Millainen on sinun arkimeikkisi?
Aurinkoista torstaita!With a good makeup brush, everyone can be artist. 

I have about 7 minutes time every morning to put on my makeup. Well, I could have 10minutes if I would leave the hair like it is when I get up, but I do use those 3minutes to brush my hair.  So when you have limited amount of time, first you need to be fast and second: you really need to make things simple. As I have organized and made things easy in many areas of my life and my everyday makeup is one of them.

So it's foundation and concealer if needed. I apply them my hands. When and if I have more time I use brush, but usually I just add things with my hands. Then some sun kissing with bronzer on my face as well as fast add on blush. Not highlighting every time. I simply just don't have the time for it. What I use most of my time are my eyebrows. I think they make your face and that's why I want to concentrate on them as well. Fast add on nude eye shadow and some shadows to go with and fast blending. I tend to keep my eye make up as simple as possible. Liners? Only if I have time, usually not. Then it's just mascara and some lip balm. I don't actually use lipsticks anymore unless special occasions. Adding it on is something I tend to forget. So this is far more easy, no need to get the mirror out.

What is your everyday makeup? How do you do it?
Great Thursday all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

8 kommenttia:

 1. Moi! Mistä kaupasta Irlannissa ostat meikkejä? Ollaan parin viikon päästä lähdössä Dubliniin ja tekis mieli meikkejä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Olen ostanut pääosin Bootsilta. Dublinissa on keskustassa ostoskeskus nimeltään Jervis, siellä oleva Boots on suosikkini kaikista kokonsa takia :)

   Sinällään valikoima ei eroa juurikaan esim. Englannin vastaavista, mutta vähän eri merkkejä kuitenkin tarjolla kun meillä. Ei mitään määrää, en odottaisi Sephoraa, mutta jotain.

   Poista
  2. Kiitos!
   Josko jotain uutta piristystä löytyisi tähän aamuiseen naaman sudintaan...

   Poista
  3. Toivottavasti löytyy jotain kivaa 🍀

   Poista
 2. Itsekin olen meikannut viimeiset 40 vuotta. Kyllä sille jää aina aikaa aamuisin. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oma naama on enemmän oma naama kun jaksaa aamulla vähän laittaa meikkiä. Juhlaan siten ajan kanssa ja pidempään.

   Poista
 3. Aina aika samanlainen, mutta täälläkin Nyxin luomarit ahkerassa käytössä, huomaan vaan joka kerta tarttuvani niihin, niissä on niin hyvät värivalikoimat. :)

  Ihanaa viikkistä Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman oon huomannut, valikoima on ihan mahtava. Etenkin noihin nudempiin sävyihin oon tosi tyytyväinen.

   Ihanaa viikonloppua Tiia ❤

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!