19.4.2018

Balmuirin sininen huivi


Asukokonaisuus ei ole koskaan kokonaan valmis ilman hymyä.

Joskus se hymy tulee luonnostaa ja toisinaan taas sitä pitää etsiä tovi jos toinenkin. Yksi asia joka saa minut hymyilemään joka aamu on meidän pieni Neiti. Kun se aurinkoinen hymy on vastassa jokainen aamu niin on siinä kyllä pidemmän päälle vaikea olla itse millään tasolla huonolla tuulella. Yksi meidän arkiaamun traditioista neidin kanssa onkin valita äidille asun kanssa huivi. Aina ei tosin saa valita koko kokoelmasta vaan joutuu valitsemaan kahdesta toisen, enkä silti välttämättä laita juuri sitä valintaa sen päivän asun kanssa ylleni. Se on kuitenkin joka aamu yhteistä hauskaa tekemistä pienen kanssa.

Kovin usein valinta tuntuu kohdistuvan tähän yhteen ja samaan Balmuirin huiviin jonka sain Mieheltä toivotusti joululahjaksi. Se on juuri sopivan kokonainen ja tietenkin, itseni vahvasti tuntien, sininen. Kuvionsa asiosta siinä on ikäänkuin kaksi huivia samassa, riippuen kumman puolen noista kahdesta kääntää esille. Joko kuvio on tumma vaalealla taustalla tai sitten tausta on vaalea ja kuvio tumma. Päivästä riippuen tätä sitten käännelläänkin. Sama huivi, malli on Capri, löytyy myös sävyssä baby blue joka on selvästi kesäisempi kuin tämä denim jonka kanssa tulee mentyä talvellakin. Enkä ole vielä saanut tästä mallista millään muotoa tarpeekseni vaan toivelistalle päätyi jo samasta huivista musta toiveena. Yksi punaisen sävy pitää katsastaa liikkeessä livenä ennen kuin sitä listalleni laitan. Vaikka kuvat kuinka pitävät usein paikkansa, niin oma näyttö saattaa olla mitä on.

Meillä on Miehen kanssa siis listat lahja toiveidemme kanssa. Liian monta kertaa olemme saaneet todeta että ei sitä synttäreiden tai joulun kohdalla enää muista mitä on pitkin vuotta ajatellut että on kiva. Niinpä teimme sitten listat, semmoiset joihin voi lisätä sitä mukaan kun tulee mieleen. Onhan se sinällään vähän aikuisen tylsää että toinen vaan valitsee listasta, mutta ainakaan ei tule niitä hutiostoksia tehtyä. Niitä tuli kyllä tehtyä taannoin enemmänkin, taidettiin molemmat ostaa eri tavalla vääriä ostoksia alkuun lahjaksi. Myös aivan liian suurilla summilla. Sen jälkeen sitten sovittiinkin, että pidetään listaa ja hinnat kohtuullisina. Tulee siitä lahjastakin spesiaalimpi. Niin aikuisia ei vielä olla etteikö toisimme lahjoja ostettaisi.

Miten teillä toimitaan lahjojen kanssa? Vain lapset saavat lahjoja vai ostetaanko niitä aikuistenkin kesken?

Aurinkoista viikon jatkoa!

Bolero: Vero Moda // Pusero/Blouse: Primark // Huivi/Scarf: Balmuir // 
Farkut/Jeans: GAP // Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Nike

Outfit is never complete with out a smile.

This blue Balmuir Capri scarf I got as Christmas present from my husband has been on my neck for countless times on past months. It simply just seem to go with every outfit I pick. I simply love this one. Also my little girl seem to love this one. We have this habit of her picking my scarf every morning. I do wear scarf every day and this is something nice to do every morning together with her. 

Lovely day all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Meillä lahjoina on useinmiten ravintolaillallinen, teatteriliput tai vaikka ihan vaan leffaliput tai leivoskahvit kahvilassa. Mieheni on hyvä ostamaan lahjoja, mutta minä olen sellainen joka unohtaa synttärit eikä keksi yhtään mitään ostettavaa. Saatan sitten joskus ostaa jotain kalliimpaa miehelle lahjaksi, korvaus jo unohdetuista ja tulevista unohtuvista merkkipäivistä :) Muutama vuosi sitten ostin meille Lontoon matkan ja musikaaliliput siellä. Lahjalista on kyllä sinänsä hyvä idea, ainakin tulee mielenen lahja eikä toisen tarvitse stressata, että mitä nyt keksisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa ihan toivoton kaiken muistamisen kanssa. Siksi olen kylmästi laittanut kaiken kalenteriin. Mies muistaa paljon paremmin kuin mitä itse, useamman kerran kun on unohtanut niin ei ainakaan enää unohda. Elämyslahjat on kyllä hyviä! Meillä vaan tuppaa olemaan niin että niitä hankitaan yhdessä muutenkin, toistaiseksi tavarat toimineet kun kummallakin on ollut pieniä kivoja juttuja joita on toivonut.

   Poista
 2. Onpa kiva huivi, lähikuvia olisi kiva nähdä. Tuollainen hillityn sinisävyinen on ollut omaan komeroon pitkään hakusessa. Minä olen erittäin tylsä lahjan saaja, toiveita on aina samat kaksi. Lempikirjailijoiden uusimmat ja/tai lempi tuoksu... Mies jo tietää ettei vaimonsa oikeastaan muuta toivo. Nuo yllämainitut teatteriliput on olleet viime aikoina minun lahjojani miehelle, uutta tavaraa kun ei tässä iässä enää oikein tarvitse. Ja huippulahja oli varmaan molemmille miehen 50-vuotispäiväksi tilaamani Kreikan matka, josta otettiin yhdessä kaikki irti. Ihania muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa lähempää kuvia. Huivi itsessään on ihan valtavan kaunis ja tunnun kaipaavan sitä kaulaani useammin ja useammin.

   Lempikirja ja - tuoksuhan ovat ihan mahtavia lahjoja! Ja reissut, vielä parempia <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!