12.4.2018

Kevään ja kesän kenkiä

 
Niin paljon kenkiä ja vain kaksi jalkaa.

Jos jossain, niin kengissä olen ehdottoman loppuun saakka merkkiuskollinen. Käytännössä tämä näkyy jokaisen vuoden ajan kengissä, mutta etenkin kesän ja kevään kengissä toistuu kaksi samaa merkkiä: Tommy Hilfiger ja Nike. Mukana on muutamat muutkin kengät joita on kannettu etenkin Saksasta ja muista maista joista löytyy Deichmann. Silti huomaan nojautuvani noihin kahteen suosikkiinni kaikkein eniten. Miksi sitten nämä kaksi? Laadun ja kestävyyden takia, mutta ennen kaikkea lestinsä takia. Kummassakin pystyn tällä hetkellä tilaamaan kengän kuin kengän verkosta sovittamatta koska tiedän sen olevan sopiva. Tällaiselle nettishoppaajalle se on paljon.

Vaan voin vannoa, että tätä kokoelmaa (?) ei todellakaan rakennettu päivässä tai kahdessa. Olen ostanut ensimmäiset Hilfigerin kengät jotka ovat edelleen käytössä kuusi vuotta sitten. Olen ostanut niitä uskollisesti alennuksella ja poislukien uusimmat tossut jotka juuri tilasin noihin kuvassa olevien kangastossujen tilalle niin yhdetkään eivät ole olleet täydellä hinnalla. Pidän kenkien laadusta ja siinä missä taisin jossain vaiheessa omistaa kenkiä liki 100 paria niin määrä on pudonnut valtavasti sen vaihduttua laatuun. Tommy ei myöskään maksa ihan hunajaa, joten näitä malttaa ostaakin. Etenkin kun pitää huolen näistä.

Nike taas on merkki, josta olen pitänyt teinistä saakka. En sinällään kuulu mihinkään urheilumerkki fanikerhoon, mutta Nike sopii jalkaani. Kummatkin treenikenkäni sisälle ovat alesta (eivätkä edes päässeet kuviin). Kahdet koska toisilla on hyvä mennä vaikka tanssitunnille, toisten jäykempi pohja taas auttaa salilla kyykyssä ja mavessa. Samoin molemmat ulkotreeniin tarkoitetut kengät sekä ne lenkkarit joilla voi sitten mennä tarpeen vaatiessa vaikka töihin. Harvemmin kyllä menen, mutta heinäkuun sadepäivinä kun pukukoodi on muutenkin casual ovat mustat olleet tarpeen. Nämäkin on kaikki hankittu alesta tai outletista.Kuten on ollut puhetta sekä Harmaa neule-postauksessa että Musta jakku-postauksessa, en ole sovittanut kenkiä vielä raskauden jälkeen. Keräsin raskauden aikana ihan valtavan määrän nestettä kehooni ja lienee sanomattakin selvää että kengissä pidin vain hyvin harvoja kenkiä. Onneksi sentään selvisin leudon syksyn ansiosta kesäkengillä sinne lokakuulle. Niinpä sitten lopulta viikolla tartuin härkää sarvista ja päätin että sovitan kenkäni. Ohuet nylonsukat siis jalkaan ja testaamaan. Voin sanoa, että hyvä etten itkenyt ilosta kun kaikki nämä menivät ilman sen suurempaa ongelmaa jalkaan. Olisi meinaan ollut tavan paukku lähteä uusimaan näitä.

Nilkkurit ovatkin löytäneet asuihini ja samoin lenkkarit. Tilasin uudet kangastossutkin tässä, kyllä Tomylta nekin. Täytyy muuten tässä kohdassa sanoa, että ei kumpikaan merkeistä ei sponssaa, olen vaan löytänyt sen oman tyylini niiden parista ja todennut laadun riittävän hyväksi. Kuvissa näkyy vain se matalien kenkien kokoelma, voin tehdä koroistakin joskus

Miltä sinun kevätkenkä kokoelmasi näyttää?
Mikä on suosikki merkkisi kenkien suhten?

Aurinkoista viikon jatkoa!


So many shoes and only two feet.

I truly love my shoes on summer. To be honest, in Finland I only use some two or three pair of shoes on winter time. When you need them to be warm and actually be able to walk on ice and snow you just get the practical ones. Not the ones that look nice. At least I don't, I like my bones too much for braking them. But come spring and long until autumn I wear so many other shoes. One by one I take them out of my self and get them onto my use. And I do give up on them slowly as well, only when the snow comes or it's really too cold to wear them.

Here are only ones with no heel or quite a little heel. I could make post on those with heel one day as well. We shall see. 

What are your favourite shoes? Lovely day all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

1 kommentti:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!