Rennompi viikonloppu asu


Tervetuloa kevät!

Vihdoin viimein kevät. Vihdoin voin kiskoa lenkkarit jalkaan ja etsiä trenssin esille. Voi viikata paksut villapaidat odottamaan taas syksyä ja siirtyä kevyempiin vaatteisiin. On oikeasti valikoimaa kengissä ja vaatteissakin tuntuu löytyvän enemmän valikoimaa kun ei tarvitse miettiä paleltaako (no kohta miettii kyllä että paahtuuko...). Meikkikin tuntuu vaihtuvan kevyempään ja voisin oikeasti vannoa että askelkin on kevyempi. Tai sitten se johtuu siitä että kevään kengät painavat vähemmän kuin talven, mutta ainakin voin ajatella sen johtuvan keväästä.

Jotkut asiat eivät sitten taas muutu ja niistä yksi on salilla käynti. Sinne on päästävä kahdesta kolmeen kertaan viikossa, näissäkin kuvissa sinne ollaan menossa. Jahka nyt otetaan ne kuvat ensin, sitten voidaan treenaa. Onneksi kuvien kanssa ei mene kovin kauan ja salille ehti oikein hyvin. treenistä on tullut tärkeä osa arkea ja sitä omaa aikaa. Vaikka kuinka olisikin ihana olla lapsen kanssa 24/7 niin kyllä ne elämän realiteetit iskevät sieltä vastaan ja oma-aikakin on tarpeellista. Salilla saa treenata myös vihdoin kunnolla kun vatsalihakset alkavat olemaan paikallaan kunnolla ja kroppa saanut sen puoli vuotta toipua kohtalaisen rauhassa. Ei siis ilman liikuntaa mutta ei tuota alavatsan aluetta ole ollut tarve kiireellä treenata vaan ensin kuntouttaa.

Kuvissa näkyy yksi niistä vaatteista joita hankin itselleni raskausaikana ajatellen rakauden jälkeistä aikaa. Paita vaikutti ja osoittautui olevan juuri sopiva pestäväksi uudelleen ja uudelleen ja uudelelen. Sitä kun tässä lapsiperheen arjessa täytyy ajatella vaatteilla olevan, kykyä kestää vaikka ne pestään uudelleen ja uudelleen. Tämä on kyllä ollut juuri sitä, samalla kuitenkin oikein sopiva viikonloppuja ja rennompia asuja varten. Alunperin kuvittelin itseasiassa että tuo kuvio on painettu, yllätys oli kovin mieleinen kun paljastui että se on ommeltu kiinni. Parempi näin. Kaikkineen paita muistuttaa siitä viimeisen kolmanneksen epätoivoisesta olosta nimeltä: Voisiko tämä maha lakata kasvamasta. Rehellisesti raskaus ei kyllä mitenkään päin sopinut minulle. Neitiä rakastan täydestä sydämestäni, mutta aika kivinen tie se oli.

Takaisin vaatteisiin, muutoin asussa on aika paljon niitä suosikkeja. Lenkkarit pitkästä aikaa, farkut joissa on hyvä olla ja salikassa. Salikassin olen raahannut Riikasta saakka. Toki se oli siitä kätevä että sai kaikki muut ostokset sitten ängettyä tonne. Autolla kun oltiin tuolloin liikkeellä niin oli vaan tilaa... Tai niin ainakin ajateltiin kunnes neljä henkeä sitten tetristi kaiken ostamansa takaisin autoon. Oi aikoja, hyvä reissu oli kieltämättä.

Onko verkko-ostos päässyt joskus yllättämään teidät positiivisesti?

Rentuttavaa ja aurinkoista viikonloppua!

Paita/Shirt: Next // Farkut/Jeans: GAP // 
Kengät ja laukku / Bag and shoes: Nike

Welcome Spring!

We finally have spring here in Finland. Winter took a long hold of us but now we can finally go with lighter shoes and put winter coats away. Nature changes, but what stays is going to gym. Two to three times every week. Getting back on track is really important. There were taken before going. Lucky enough to have a dear friend taking the pictures and going to gym with me. Casual weekend outfit, jeans and my white sweater. I remember getting this shirt, I was still pregnant but already looking for clothes to wear after birth. I found this one online and fell in love straight away. It looked like something that can be washed over and over again and something easy but nice enough to wear. I wanted to look somewhat my self then. This one was perfect for it. 

Do you already have spring? Hope so!
Lovely Saturday and relaxing weekend!


Postauksen kuvat / Photos: Teemu Salminen

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit