3.4.2018

Valkoinen jakku


Kevät tuo mukanaan kirkkaat värit.

Siinä missä turkoosi jakku on kevään merkki niin vähintään yhtä vahva merkki on toinen yhtä vahva kevään merkki se että alan kääntämään katsettani vaaleampiin väreihin kaapissani ja alan tosissani kaipaamaan valkoista kokonaisuutta ylleni jälleen. Niinpä kaivoin kaapin perältä tämän Espritin valkoisen jakun. Tämä on ostettu viime keväänä, siis olin raskaana kun tämän ostin joka on aina hieman riskipeliä. Päätin kuitenkin että jakku kun istuu olkapäistä niin se saa luvan riittää. Riittihän se ja jakku istuu oikein hyvin tällä hetkellä. Uusi, tavallaan vanha, suosikki siis. Tunnun tykästyvän enemmän ja enemmän jakkuihin joiden pinnassa on jotain tekstuuria. Ne tavalliset jakut, etenkin mustat, seisovat tällä hetkellä kaapissa käytännössä käyttämättöminä. Tosin tiedän sekin, että otan ne esille jälleen syksyllä, joten saavat huilata siellä hetken aikaa.

Lienee aika kaivaa myös hiljalleen hameet ja mekotkin esille. Niin farkkutyttö kun olenkin niin ajoittain, siis etenkin keväällä, tunnun kaipaavan enemmän hameita ja mekkoja ylleni. Järjestin jo vaatekaappia viime viikolla ja oikeasti kaivoin niitä hameita ja mekkoja esille. Vaatekaapin mylläys teki kyllä hyvää, kun koko viime vuoden kulki aivan muissa vaatteissa pakon sanelemana, niin muistaa taas mitä kaikkea sitä omistaakaan. Karsin pois myös loputkin vaatteet joita käytin raskaus aikana, totesin että en vaan koskaan enää tunnu käyttävän niitä. Vaikka vaatteet hyviä ovatkin niin sen verran usein tuli pidettyä että kierrätykseen joutivat.

Tuoko kevät teille mukana kirkkaampia värejä pukeutumiseen? Vai menettekö samoilla väreillä pitkin vuotta?

Aurinkoista tiistaita!


Spring brings bright colours.

With colours also comes white to my wardrobe. I love white on spring and summertime and wear it a lot. This blazer is one of my latest ones I have, got it last spring already but since I was pregnant, I really did not use it. I'm glad I do now. Spring truly brings colours back to my outfits, and so comes white as well. Love this one! Perhaps, soon time for spring skirts as well.

Lovely day all!

Jakku/Blazer: Esprit // Paita/Blouse: H&M // Huivi/Scarf: Old //
Farkut/Jeans: GAP // Laukku/BAg: Longchamp // Kengät/Shoes: Partioaitta

Kuvat/Photos: Teemu Salminen

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun taas voi pukeutua valkoiseen ja niihin lemppareihin, valkoisiin farkkuihin mm. :) Vaikka se onkin aina päivän ilo ja sitten pesuun.

  Aurinkoista tiistaita Satu ja aivan ihana jakku, toimii niin hyvin farkkujen ja sinisen kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Sinällään tykkään käyttää valkoista usein, mutta on se silti vaan niin kevään merkki niiden esiin kaivaminen.

   Upeaa aurinkoista viikon jatkoa! ❤

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!