10.5.2018

Balmuirin Capri huivi Baby Blue


Jokaisella ihmisellä on oma värinsä.
- Haruki Murakamu - 

Jos minun pitäisi valita joku väri johon pukeutuisin loppuikäni niin se olisi ehdottomasti sininen kaikissa eri sävyissään. Sininen on rauhoittava väri johon tunnun nojaavan pukeutumisessani usein. Viime- ja tällä viikolla kaivoin lipastosta esille myös viime kesäisen syntymäpäivälahjan, Balmuirin Capri huivin värissä Baby blue. Totesinkin jo edellisessä postauksessa että olen alkanut haaveilemaan hiljalleen tästä väristä muutenkin. Kylmä sininen on vaan niin kaunis. Tosin näitä kuvia kun katsoo, niin voisi vähän katsoa mihin kohtaan näiden vaaleiden juttujen kanssa menee seisomaan. Aurinko, vaikka onkin ihana polttaa kuvia kyllä tehokkaasti. Tästä viisastuneena jatkossa ehkä kannattaisi kuitenkin asettua sinne varjon puolelle. Ainakin kuvan oton ajaksi.

Palasin myös viime viikonloppuna takaisin rakastamaani kylmän vaalean hiusten väriin. Tämä on siitä hankala väri, että vaatii jatkuvaa ylläpitoa mutta on se vaan niin oma väri. Raskauden aikana värjäsin tukkaa harvemmin ja paljon vähemmän. Ei tietenkään saisi ollenkaan värjätä, mutta ihan 9kk juurikasvua en kyennyt ajattelemaan. Oli sitä kyllä hetken sulattelua kun tuijotti itseään peilistä uuden värisellä tukalla. Juuri sitä mitä oikeasti halusin, niin ihanan kylmän vaalea. Se vaan kun ei ole "ihan hetkeen" tätä väriä päässä ollut niin kesti tottua. Ainakin puoli tuntia, sen jälkeen tuntui taas siltä, että väri on täysin oma ja oliko sitä mitään muuta missään vaiheessa ollutkaan. Tosin tiedän, että tummempaa väriä kaipaan taas syksyllä, mutta siihen saakka mennään tällä kylmemmällä vaalealla.

Palataan kuitenkin siihen siniseen: Se on ollut oma värini vaikka kuinka kauan. Juurikin puhdas ja kirkan sininen. Murrettu väri ei toimi yhtä hyvin. On vaikea sanoa mistä tämä loputon ihastus siniseen johtuu, koen värin ennen kaikkea rauhallisena. Se ei ole liian kovaääninen koskaan päälle puettavaksi ja toimii liki tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Niin tai näin, ehdottomasti minun värini.

Mikä on sinun suosikki värisi pukeutumisessa?

Aurinkoista torstaita!

Huivi/Scarf: Balmuir // Pusero/Blouse: Primark // Bolero: VeroModa //
Farkut/Jeans: GAP // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Every person has their colour. 

If I would need to choose just one colour to wear for the rest of my life it would be blue. With all it's shades. It's calming and relaxing colour for me and as I turned back to platinumblond again it also looks really pretty. What is your favourite colour on clothes?


Lovely Thurday all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Loppuun vielä "huippuluonto kuvaajan" otos naurulokista, instassa näitä muita "huippuotoksia" on nähty jo yksi. Maailma on saattanut menettää kyllä varsinaisen luontokuvaajan minussa (tai sitten kävi tuuri...):

4 kommenttia:

 1. Ah ihan täydellinen huivi ja hei olis tännekin kaulaan. <3 Muiskuja Satu päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Se on kyllä kaunis, saattaa olla saatavissa vielä. Kyllä se "aika usein" tarttuu mukaan ;) Ihanaa päivää Tiia <3

   Poista
 2. Mun väri voisi olla vaaleansininen, tykkään kovasti, mutta se ei meikäläisen nassun kanssa istu. Näytän haudasta karkuun lähteneeltä, joten sanon että lämmin vaalea beige... Jostain ihmeellisestä syystä se tuntuu sekä omalta että ei vie värejä naamasta. Toinen suosikkihaitari on sitten kaikki vaaleanpunaisesta marjapuuronpunaiseen. Aurinkoa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten jotkut värit vaan imee kaiken värin kasvoilta. Mulla käy tosi usein beigen kanssa tolleen samalla tavalla. Oo todennut, että mulle värien pitää olla kylmiä, eikä lämpimiä. Kirkkaita ennemmin kun semmoisia murrettuja. Mun ihonväri ei vaan toimi murrettujen lämpimien värien kanssa.

   Ihanaa alkavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!