24.5.2018

Raitamekko kesään


Älä koskaan aliarvioi hyvän asukokonaisuuden vaikutusta huonona päivänä.

Tämä sama mekko eksyi päälleni ensimmäisen kerran jo tammikuussa (Tommy Hilfigerin raitamekko postauksessa). Silloin kesä ja helteet tuntuivat kovin kaukaiselta ajatukselta. Nyt ne sitten tuntuivat tulevan kerralla. Kesäihmisenä nautin ihan valtavan paljon kuitenkin näistä keleistä. Pukeutuminen on omalla tavallaan niin helppoa, voi vaan heittää jotain päälle ja kengät jalkaa ja lähteä. Ei tarvitse kerrostaa vaatteita useampaa kerrosta. Toisaalta kesässä on omat haasteensa. Pukeutua niin että ei sula helteeseen ja etenkin töihin mielellään niin että paljasta pintaa ei ole liikaa näkyvissä. Oman pienen haasteensa tuo aina myös toimistossa töissä olevalle toimiston ilmastointi. Vaikka ulkona kuinka olisikin kivan lämmin keli, niin onneksi toimistossa on hyvä ilmastointi joka samalla toki tarkoittaa, että hirveän ohuissa vaatteissa ei pärjää. Ellei sitten kiskaise vilttiä jalkojen suojaksi. Vaan toki sekin hyvin tietyn tyyppisen työn ongelma, itse olen onnekas että on hyvä ja toimiva ilmastointi.

Raitamekko on tosiaan ostettu kun olin raskaana ja pääsee vasta nyt oikeasti käyttöönsä. Samalla, kuten eilen jo kirjoittelinkin (Sininen juhlamekko postaus), alkoi armoton kesämekkojen etsintä. Vaan kertokaa hyvät ihmiset, mistä saisi kesään sopivia mekkoja joissa ei olisi kukkakuosia. En vaan mitenkään ole kukkakuosin ystävä. Olen koettanut kyllä ja useampi mekko on kaupassakin näyttänyt rekillä todella kauniilta. Sitten puen sen itselleni ja totean, että eihän se ole ollenkaan sitä omaa tyyliäni, koen oman oloni epämilyttäväksi kukkakuosissa. Kaipaisin kuitenkin kaappiin vielä yhden tai maksimissaan kaksi kesämekkoa. Juhlamekkoja en kyllä tarvitse yhtään, niitä riittää.

Mekon kanssa yhdistin mun yhden luottoboleron. Tämä on VeroModalta ostettu pari vuotta takaperin ja sama on kotona myös valkoisena. Nämä menevät aivan kaiken kanssa ja tunnunkin pitävän näitä usein päällä. Kevyt, helppo ja toimii vuoden ajasta huolimatta. Samalla kun selasin niitä mekkoja kaapista katselin jakkujen valikoimaa. Mikähän siinäkin on, että osaan kyllä karsia pois kaikkia muita vaatteita, mutta jakut vaan lisääntyvät ja mitään ei kaapista lähde pois. Ei siis kertakaikkiaan mitään. Varmaan ajattelen, että kun on ollut sen verran haastetta löytää niin pitää nyt sitten pitää kiinni niistä. Vähän nurinkurinen ajatus kun muissa vaatteissa nojaan vain niihin sopiviin ja istuviin. Lienee aika taas vähän myllätä noita vaatteita läpi ja karsia enemmänkin pois. Vastahan sitä tammikuussa tein, mutta uusia karsintaan vaan.

Miten usein te käytte vaatteenne läpi? Onko teillä kompastuskiveä vaatteiden suhteen, sellaisia joista ette osaa luopua vaikka muista osaisitte?

Aurinkoista torstaita!

Mekko/Dress: Tommy Hilfiger // Bolero: Vero Moda // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

Never underestimate pover of good outfit on a bad day.

It was not a bad day when I wore this one. But sometimes you still need to wear your favourite dress. And when you do, it just makes you feel better right? At least for me it works like that. This one I got spring 2017, but I can wear it now, since I was pregnant at the time. Pays to know your style right? I also realized, even if I have enough dresses for winter office I have none for summer time. All my dresses, but this one, seem to be navy or black. I'd like to have one or two for summer that are actually a bit more colorfull. Only trouble is, I don't like flowerpatterns on my self. And taking a look at dresses that have none... Well, let's see how it goes and if I can find any. I will keep you posted offcource.

Lovely day!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

9 kommenttia:

 1. Kauniin klassinen asu :). Sulle löytyisi haaste mun blogista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Ja kiitos haasteesta. Tartun siihen ehdottomasti!

   Poista
 2. On kompastuskiviä, liian pienet merkkivaatteet, sellaiset klassikot ja juuri monet raitavaatteet, niistä on vaikea luopua. Tuo mekko on ihana ja siinä on just täydellinen leikkaus.

  Aurinkoa viikonloppuun Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkkivaatteista on muuten todella vaikea luopua. Mun kanssa, sälön niitä paaaaaaaljon pidempään kun mitään muista.

   Aurinkoista viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 3. Kaunis mekko ja ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista
 4. طور مبيعاتك مع أفضل برنامج نقاط بيع سحابي
  3S نظام نقاط البيع هو أفضل برنامج نقاط بيع مصمم لتلبية احتياجات الشركات الصغيرة لجميع القطاعات

  طور مبيعاتك مع أفضل برنامج سوبر ماركت سحابي
  3S نظام نقاط البيع هو أفضل برنامج سوبر ماركت مصمم لتلبية احتياجات الشركات الصغيرة لجميع القطاعات

  طور مبيعاتك مع أفضل نظام نقاط بيع سحابي
  3S نظام نقاط البيع هو أفضل برنامج نقاط بيع مصمم لتلبية احتياجات الشركات الصغيرة لجميع القطاعات

  طور مبيعاتك مع أفضل برنامج مطاعم سحابي
  3S نظام نقاط البيع هو أفضل برنامج مطاعم مصمم لتلبية احتياجات الشركات الصغيرة لجميع القطاعات
  3SPOS
  برنامج نقاط البيع
  برنامج-سوبر-ماركت/
  برنامج الباركود
  برنامج-مطاعم/
  برنامج-كاشير/

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!