22.5.2018

Sininen juhlamekko


Elämä on juhlaa, pukeudu sen mukaisesti.

Aika ajoin elämässä on juhlia joihin osallistua. Tällä kertaa ne juhlat olivat kolmekymppiset jonne suunnattiin viime lauantaina. Koska kyseessä olivat juhlat, sai kaapistaan kaivaa jotain vähän juhlavampaa ylleen. En ole juhlaan pukeutunut Neidin ristiäisitä lukuunottamatta niin moneen kuukauteen että en jaksa enää edes laskea sitä aikaa. Niinpä sitten kaivoin kaappiani ja mietin mihin mekkoon mahdan mahtua enää. Se kun ei ole niin selvää raskauden jälkeen että kaikki istuisivat. Eivätkä istuneetkaan kauniisti, vaikka paljon kauniimmin kyllä kuin vaikka tammikuussa.

Päädyin lopulta tähän viisi vuotta sitten Irlannista tuotuun A wearin mekkoon. Koko liikettä ei ole enää olemassa, meni konkkaan vuosi sen jälkeen kun tämän ostin, joka sinällään on sääli. Pidin sen kaupan mekoista, mutta ilmeisesti muu mallisto ei myynyt. Tämä mekko on kuitenkin vielä olemassa ja silloin tällöin myös käytössä. Tummempi sininen on siitä hyvä väri että toimii niin kesällä kuin talvellakin, asusteista ja sukkahousuista riippuen. Mekon hihat tekevät siitä vähän eriöaisen ja minä joka arastelen niitä käsivarsiani voin kuitenkin hyvin pukea tämän päälleni miettimättä onko tarvetta bolerolle. Ruokaa ottaessa hihat eivät ole helpommat mahdolliset mutta niihin tottuu.

Samalla kun tätä mekkoa etsin niin tuli käytyä muutenkin vaatekaappia läpi ja voi kuulkaa sitä juhlamekkojen määrää. Kuka ihmeessä tarvitsee kaksi täyspitkää iltapukua, kolme jos laskee sen joka on tulossa postissa kuriirilla? Eikä siinä ole edes vielä kaikki, sen lisäksi on yksi joka on takaa pitkä ja edestä nousee polveen saakka, enkä edes tiedä missä pitäisin sitä. Lyhyit, siis polvimittaisia on kahdeksan. Siis kahdeksan! Töihin sopivia, enemmän tai vähemmän formaaleja on siihen päälle vielä kymmenen! Oikeasti pitäisi laittaa stoppi niiden mekkojen ostolle. Vaan kun katsoi niitä niin samaa sarjaa tuntuivat olevat jokainen: Tummia. Yhtään ainutta kesän kevyttä arkimekkoa en omista. Raidallisen kyllä, joka menee ympäri vuoden, mutta tiedättekö semmoinen kesämekko? Semmoista ei kaapissa ole.

Onhan tuossa mekkojen määrässä se etu, että on mistä valita kaapissa. Ei voi sanoa että olisin bileihminen missään nimessä, mutta juhlissa rakastan käydä. Näistäkin olin kyllä ennen puolta yötä kotona, mutta ei se vähentänyt juhlissa viihtymistä ollenkaan. Sitä vaan on paljon kivempaa kun on sunnuntainakin toimintakykyinen.

Millaisia juhlijoita te olette?
Aurinkoista uutta viikkoa!Mekko/Dress: A wear (old) // Kengät/Shoes: Deichmann 

Life is a party, dress accordingly.

Life is, but every now and then there is also actual party to attend to. Like this one we had last Saturday. Getting dressed after months of Mommy look was so good. I live going to party (and leaving quite early) and I love to dress up. I found this old dress with my other dresses from my wardrobe. I like the fact that I can wear it no matter the season. By poutting on black tights it goes to winter as well. Due to sleeves it goes good with me as well, I'm not a fan of showing my hands.

Do you like going to parties?
Lovely new week all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Oi vau mikä mekko, sopii sulle todella kauniisti! :) Mulla on ollut tässä kauhea mekonmetsästys, kun mieheni sisko astelee alttarille elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Itse tykkäsin valtavasti A wearin mekoista. Todella sääli että liikettä ei enää ole olemassa. Sieltä oli muutama työmekkokin, mutta runsaan käytön takia ne ovat jo siirtyneet matonkuteiksi aikaa sitten. Tämä vielä kuitenkin on kaapissa.

   Häihin mekon etsintä on kyllä ihan oma lajinsa. Tsemppiä sen kanssa. Omat mekkoni häihin ovat kaikki Nextiltä, mutta se on aina verkosta tilaamisen vaara, että se ei sitten istuisi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!