8.5.2018

Sininen luottomekko


Elämä ei ole täydellistä, mutta asusi voi olla.

Puhuin tässä Sinistä raitaa farkkujen parina postauksessa siitä, miten tuppaan katsomaan kaupasta hyvin usein saman tyyppisiä vaatteita kaupassa. Toinen on se raitapaita ja toinen on sininen mekko. Käytänössä katson siis tätä samaa sinistä mekko joka näissä kuvissa on aina vaan uudelleen ja uudelleen. Tämä Hilfigerin mekko on jokusen vuoden vanha ja semmoinen luottomekko. Kuvissa ei näy, mutta siinä on lyhyet hihat, joten mekkoa voisi pitää ilman boleroakin. Se tuntuu valikoituvan ylleni yhä vaan useammin. Monesti puen tämän juuri töihin päälleni, boleron tai jakun kanssa, kesämmällä sitten ilman. Yhdistän usein myös saman Longchampin mustan vyön tämän kanssa. Mekko on kuitenkin siitä monipuolinen, että se toimii vapaallakin, olen pitänyt sitä myös ihan hupparinkin kanssa (kuten tässä vanhassa postauksessa). On muuten tuon postauksen baltsut ja hupparikin edelleen olemassa.

Mekon kaverina konjakin väriset baltsut yhdistettynä saman väriseen laukkuun tuovat aika harmonisen kokonaisuuden, joskin vähän edes väriä antaen. Voiko noita sanoa edes väreiksi? Kaulaan valikoitu jälleen Balmuirin huivi, tämä on synttärilahja Mieheltä, sävynä baby blue. Aika vaaleahan se on ja etenkin näin auringossa otetuissa kuvissa ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta ah niin ihanan kesäinen kaikesta huolimatta. Olen alkanut hiljalleen lämpeämään pastellisille sävyille, toistaiseksi vain tuo kylmän vaalean sininen väreistä viehättää. Sekin huivin kohdalla. Olen miettinyt jos tuon väristä t-paitaa etsisi jostain. Prosessi moisen ostoon on kuitenkin vielä hyvin ajatuksen tasolla, en ole ollenkaan varma viihtyisinkö huivia enempää tuossa värissä.

Tällaista tämä ostaminen nykyisin on - omien vaatteiden kohdalla. Sitten ovat ne neidin vaatteet. Voi että kun pienille ihmisille tehdään niin suloisia vaatteita ja kun olen kirppiksellä käymään niin tulee ostettu joskus liikaakin. Neidillä alkaa olemaan kalliimpi vaatekaapin sisältö kun vanhemmillaan - jos siis laskisi oikeita hintoja. En koskaan oikein ajatellut, että olisin äiti jonka lapsi pukeutuu merkkivaatteisiin, mutta kun ne maksavat saman verran kun uudet H&M:llä ja ovat edelleen uuden oloisessa kunnossa, niin tulee niitä sitten ostettua. Liikaakin ainakin aika ajoin jos Mieheltä kysytään. Onko teillä kiinnostusta nähdä millaisia löytöjä neidille on tehty? Neidistä en kasvokuvia erinäisistä syistä halua blogiin laittaa, alkaen ihan siitä minusta lapsella on oikeus itse päättää mitä kuvia hänestä on netissä. Ei se kuitenkaan vaatteiden kuvaamista estä. Huomaan myös hankkivani meille jotain mätsääviä vaatteita, instan seuraajat jo varmaan viimeviikkoiset synttärivaatteet ja niiden yhteen sopivuuden bongasivatkin.

Aurinkoista uutta viikkoa! Jokohan se olisi vihdoin se kevät kunnolla!


Mekko/Dress: Tommy Hilfiger // Bolero: Vero Moda // Huivi/Scarf: Balmuir // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longhamp // Vyö/Belt: Longchamp

Life is not perfect, but your outfit can be!

As I told on this post one of the things I tend to look from shops over and over again is the perfect navy blue dress. Trouble on that search is, that I actually have one already. It's this blue Tommy Hilfiger dress that I absolutely love. It goes with everything at the moment, both office and leisure time. I actually wear this one with hoodies as well. Simple and easy, also machine washable. As are most of my clothes. 

What is your favourite dress?
Lovely day all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!