Sinistä raitaa farkkujen parina


Kaikki vaatteet on joku suunnitellut, jotkut on vain suunniteltu paremmin.

Melkein jo lupailin, että postauksia ei Irlannista enää tällä haavaa tule lisää, mutta vaikka kuinka reissussa ajattelin että en asukuvia ota, niin siihenhän se perjantaina meni että rannalla tökötin kuvattavana. Toisaalta ehkä sitä yksi asu voidaan kuvata rannalla kun kerran on tommonen kelikin. Reissussa sinällään liikuin kyllä pääosin kuorivaatteissa joten toi kokonaisuus oli vaan matkustamista varten mukana. Tykkään kuitenkin ennemmin lentää farkuissa kun potensiaalisesti jo kuraisissa kuorihousuissa. GANT:n neule on blogissa ollut aikaisemminkin (tässä maaliskuun postauksessa) mutta päällä se on ollut todella paljon useammin. Tuossa maaliskuisessa postauksessa kipuilin tuon neuleen hintaa vaikka se kaikin puolin istui päällä ja hyvältä tuntui yllä. Näin puolentoista kuukauden jälkeen voi sanoa ostoksen olleen kyllä todella hyvä. Tuo neule on tällä hetkellä suunnilleen viikottain päällä tällä hetkellä, tai ainakin se on pesussa ollut viikottain. Se on tällä hetkellä semmoinen luottoneule, jonka laitan päälleni kun en suuremmin tiedä mitä pukisin päälleni.

Oikeasti tommoisia vaatteita pitäisi varmaan olla kaapissa enemmän. Tunnun aina ostavan erilaisia vaatteita, semmoisia "tämä voisi olla kiva" tyyppisiä vaatteita joita sitten joko pidän tai en. Okei, ostin näitä ennen paljon enemmän, olen saanut karsittua sitä todella paljon. Koitan jokaisen ostoksen kanssa miettiä, että käytänkö vai en. Mutta silti, aina joskus sitä harhautuu ostamaan jotain joka ei ole just se oma juttu. Täytyykin otta teille joku päivä ottaa kuvat uusimmasta tämmöisestä hankinnasta.

Toinen asia mitä tunnun ostavan, tai ainakin miettiväni että ostaisin, ovat samankaltaiset vaatteet. Oon kattonut tässä useampaa raitapaitaa ja toinen jota tunnun katsovan uudelleen ja uudelleen tumman sininen mekko. Kaapissa on kaksi arkeen sopivaa, toinen vähän ohuempana kesäisempi kuin toinen. Kaapissa on myös yksi kaunis juhlaan sopiva. En siis aidosti keksi mitään syytä mihin olisi tarve uudellen. Silti tunnun katsovan niitä aina vaan uudelleen ja uudelleen. Sekin olisi semmoinen varsin hyvä paikka karsia näitä ostotottumuksiaan. Eikä puhuta siitä, montako mustaa puuvillaneuletta kaapissa on... Jos sanon vain että niitä on liikaa.

Onko teillä millaisia luottovaatteita? Huomaatko katsovasi uudelleen ja uudelleen kaupasta sitä samaa vaatetta joka on jo kaapissa?

Aurinkoista torstaita!

Neule/Blouse: GANT // FArkut/Jeans: GAP // Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Partioaitta

Everything is designed, few things are designed well.

This GANT blouse is something that I consider designed well for me. I bought this almost 2 months ago and have been wearing weekly ever since. There are not many blouses I wear as much as this one. Actually none I think. And it got me thinking, that I should perhaps go through my wardrobe again. I seem to have much of clothes I don't actually wear and some I wear all the time. There should be more on those worn all the time I think. I was worse on this when I was young, I'm getting better at this. Little by little I hope to build some kind of wardrobe where I can almost with my eyes closed take any clothing and they would fit. Not there yet, but slowly. 

What is your favourite clothing? Do you have capsule wardrobe or more than you can wear?
Lovely day all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Raitapaidat toimivat aina :). Joku niissä ainakin itseäni viehättää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Paitoja on tällä hetkellä kaksin kappalein, tämä ja ohuempi ja molemmat ovat kyllä ahkerasti käytössä.

      Poista
  2. Mun luottopökät on ohuet tummansiniset stretch-farkut, jotka ei oikeastaan ole edes farkut, vaan jotkut :). Ne on niin hyvät päällä (vyötäröllä on sellanen tosi leveä kuminauharesori, joka ei paina mistään), että muuta ei nykyään enää tule käytettyä. Kaveriksi sitten noin 99% aamuista päätyy valkoinen trikoopaita ja joku trikooneule tai muu neule. Useimmiten justiin se sini-valkoraitainen. Nyt tosin on sinivalkoraitainen tunika. Eli kyllä ne raidat vaan tuntuu mullakin olevan se kaikkein yleisin ja mieluisin valinta.

    Iloista viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommoset housut kuulostaa kyllä ihan parhaalta. Luottohousut on muutenkin parasta olla olemassa, ei tartte miettiä mitä pukisi päälleen. Raidat on aina 💕

      Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

      Poista
  3. Minulle tulee sinivalkoisesta raidasta aina kevät mieleen. Niin nytkin noista asukuvista. Tykkään raitaneuleista, joskin tällä hetkellä taidan omistaa vain pitkähihaisia puuvillaisia t-paitoja raidallisena, mutta joka viikko ne ovat kyllä käytössä. Raita on yksi minunkin luottovaatteistani. Ja pakko tunnustaa, aika monta kertaa katselen kaupasta samanlaista mitä jo kaapista löytyy, joskus jopa unohdan että ai niin, tuollainen on jo kaapissa...:)) Kauniilta näyttää sekä asu että Irlanti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raita tuo täälläkin kyllä kevään mieleen ja tunnun itsekin kaivavani raidat kaapista keväällä esille, sitten ne ovatkin päällä syksyyn saakka.

      Jotenkin tosi lohdullista kuulla että en ole ainut joka tuntuu aina etsivän niitä samoja vaatteita kaappiinsa joita siellä on jo. Ehkä sitä sitten vaan on sen verran oman tyylinsä tunteva ;)

      Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!