15.5.2018

Sinivalkoinen kesäkokonaisuus


Ja sitten, oli kesä.

Kesä tuli noin kahdessa päivässä. Ensin oli "ihanaa voi laittaa ohuemmat kengät" ja yhtäkkiä oltiin jo menossa "missä mun ohuemmat puserot on?" kaudessa.  Ohuemmat sifonkipuserot ovat kesän aivan ehdottomia vaatteita itselleni. Menevät sekä töissä että vapaalla. Toki näitä voi talvellakin pitää, mutta ohuina puseroina ne sopivat paljon paremmin kevääseen ja kesään. Vaan annas olla kun aloin kaappia kaivamaan. Oli tämä jokusen vuoden vanha Junarosen pusero. Sitten oli vielä vanhempi pusero joka on kulkenut mukana varmaan kymmenen vuotta jo. Juhlavampi versio joka on vähän liiankin blingi töihin. Vaan missä ihmeessä ovat kaikki loput? Kunnes sitten muistin, heitin suurimmaksi osaksi kierrätykseen ne kesän 2016 lopussa kun totesin että eivät oikein ole hyvässä kunnossa enää. Puolet olivat varmaankin liian suuria. Tarkoituksena tilata 2017 keväällä uusia... Nooo, ei tullut ostettua Mahan kanssa.

Enkä sitä sitten enää muistanut, joten ei kun tämä päälle ja pihalle. Illalla verkkokauppaa auki ja muutaman sainkin tilattua. Helteet toimistossa pelastettu, sopivan kevyitä, työasiallisia puseroita saapui kuriirilla Briteistä eilen illalla kaksin kappalein. Kolmella selviää varsin hyvin päätin. Ainakin tällä erää, mahdollisesti lisää jos tulee sopivia vastaan. Kaikkia muita vaatteita tuntuukin olevan riittävät määrät, mutta kesä pääsi kyllä yllättämään. Tajusin sentään ajoissa tilata pellavahousut, mutta on tässä vielä vaatteita joita täytyy kaapista ja laatikoista kaivaa ennen kuin voi sanoa, että kesän vaatekaappi on kasassa. Pitkälle tiedän sen onneksi löytyvän oman kaapin sisältä. vielä kun olisi aikaa tehdä se sukellus sinne kunnolla. Ihan 100% varmuutta kun ei ole mihin työnsin kaksi vuotta sitten kesävaatteet ja mitä kaikkea olen edes säästänyt. Voi tulla jännä kesä vielä.

Suosikkikokonaisuus sinällään tämä on. Raikas sininen ja vielä raikkaampi valkoinen sopivat hyvin yhteen. Farkut ovat kyllä kuumat, eilisen helteessä ei olisi tullut mieleenkään. Tässä kykeni vielä menemään viikonloppuna. On se kesä vaan silti niin ihana, farkuista viis. Lämpö ja aurinko ovat enemmän kuin tervetulleet tällä hetkellä.

Mikä teillä on kesävaatteiden tilanne?
Pääsikö kesä yllättämään vaatteiden osalta?
Ollaanko ainoita joiden eteisessä on edelleen välikausitakit, kevättakit ja kesätakit?

Lämpöistä uutta viikkoa!Pusero/Blouse: Junarose // Farkut/Jeans: GAP // Huivi/Scarf: Balmuir // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp


And then... it was summer.

It became in like two or perhaps three days. Summer that is. First it was "oh time for lighter shoes" and few days later it was "where are all my summer clothes". And even if it's hot, I love. I adore the warmth and sun we have. Sun from morning to evening... well almost to night as well. At this point, it's so easy to lost the track of time, it's just sunny. About 18hours of light at this point I think. It will be 24h in one month. So even if I needed to order some new summer blouses really fast and start thinking of trousers for summer... still, my favorite time of the year is here. 

Lovely day all!Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Kiva paita :)

  Kesä pääsi yllättämään ja valitetttavasti myös raskaan talven aikana kerätyt talvikilot. Pari suosikkia ei enää istu päälle :( Pakkohan tässä olisi jossain välissä shoppailla vähän lisää, vaikka ei huvittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sesonki vaatteet on kyllä paha, tuppaavat kutistumaan tai kasvamaan kaapissa. Silloin sitä vaan on pakko ostaa. Onneksi on verkkokaupat, ei tartte fyysisesti mennä paikalle ;)

   Poista
 2. Ihanan raikas ja kesäinen asu. T-paidat ja farkut mopoillessa päällä ja muuten aina jos mahdollista, shortsit. Ihana kun on lämmintä, mä niin nautin tästä aikaistetusta kesästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Mä nautin kyllä kanssa. Ihana kun lämmin eikä tarvitse pukea montaa kerrosta vaatteita päällekkäin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!