26.6.2018

Rennosti rannalla


Joillekin se on vain vettä, minulle se on paikka jossa hoidan mielenterveyttäni.

Tuo on lause jonka löysin tässä taanoin netin useamman meemin syövereistä ja se kolahti ja kovaa. Meri on itselleni niin täydellinen paikka hengähtää ja kerätä voimia. Sen äärellä voin rauhoittua, sen äärellä hymyilen. Oli se sitten peilityyni kesäpäivä tai kunnon myrsky, meri on aina ollut se rauhoittava paikka. Myös talven hiljaisuus jonka jäässä oleva meri luo on sekin jotain jonka mielelläni koe. Kun keväällä taas jäät paukahtelevat auki... no, siinä sitä on ihailtavaa samoin kun syksyn tuulissa pannaan sille jäälle kampoihin. Monelle Suomessa taitaa metsä olla samanlainen paikka, itselleni se on meri.

Vaika tässä nyt on vasta ollut eri postauksissa puhetta erilaisesta fanikamasta niin on noita ns tavallisiakin huppareita sentään kaapissa vielä. GAP:n huppari on ostettu itseasiassa käytettynä huutonetistä, harvemmin sieltä mitään löydän mutta tähän tykästyin valtavasti ja sopuisalla hinnassa se olikin saatava kotiin saakka keväällä. Sen jälkeen se on ahkerasti yllä ollut.

Jaassa ovat ne uuet Niket jotka tilasin vanhojen tilalle. Enemmän tuollaiset kaupunkiin sopivamman oloiset kuin ne ihan lenkkarilenkkarit. On muuten tullut pidettyä todella paljon jalassa, ihan suosikkikengät ja toimviat noiden farkkujen kanssa hyvin. Kelit kun ovat tässä olleet enemmän farkkua suosivaa kuin sitä mekkoa. Tosin pitänee vaihtaa taas mekkojen puolelle kun kelit taas lämpenevät. Pellavahousujakin on kahdet, oikein ovat lomaa odottaneet vaan että saa käyttöön niitä. Menisivät toki töissäkin, mutta farkut ovat tuntuneet omimmalta (koskahan ne ei tuntuisi).

Mikä on teidän rauhallinen paikkanne? Missä te keräätte lisää voimia?

Aurinkoista uutta viikkoa!

Huppari/Hoodie: GAP // Huivi/Scarf: Balmuir // Farkut/Jeans: GAP //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Nike


Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti merimaisema, voin tuijotella merta päivät pääksytysten, enkä tiedä paikkaa, missä aika kuluu niin nopeaan ja sielu lepää ja aika ja paikka pysähtyy.

  Ihana huppari!

  Mukavaa viikon jatkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, meren äärellä voisi vaa istua ja tuijotella.
   Kiitos, huppari on kyllä huippulöytö!

   Upeaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 2. Tuo on todella hyvin sanottu vedestä! Se on minullekin paikka rauhoittumiselle, rentoutumiselle ja kauneuden ihailulle :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisen monelle on, ihana kuulla että ei ole ainut :)

   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 3. Merenranta ehdottomasti! Siellä mieli lepää, siellä on monet surut surtu ja ilot jaettu. Hyvinä kakkosina tulee järvenranta ja metsät :)

  Oikein ihanaa heinäkuuta!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!