Sininen raitahame


Hame on aina hyvä idea.

Omistan harmittavan vähän hameita. Olen koettanut tässä hiljalleen katsella niitä itselleni enemmän, mutta toistaiseksi kaapissa on tämän raidallisen lisäksi oikeastaan vain yksi jota pidän tähän aikaan vuodesta. Siellä voisi olla enemmän. Sitten on paksumpi musta talveen, mutta se on sen verran paksua villasekoitetta, että siinä kyllä paahtuu. Pitää jatkaa katselua, uskon että siellä on vielä jossain hame, josta pidän ja jolla voin lisätä kokoelmaani.

Tämä on varmaan viisi vuotta vanha, ehkä vanhempikin. Aikanaan löydös siinä mielessä että sen jälkeen olen pitänyt tätä joka kevät ja kesä. Jotenkin tämä ei vaan istu enää syksyyn ja talveen. Toisaalta saa niitä sesonkivaatteita olla olemassa. Minulle ainakin kunhan ei koko vaatekaapillista.

Paita sitten onkin vähän vähemmän sesonkivaate. Tämä sama paita on kaapissa paitsi sinisenä myös mustana ja valkoisena. Talvella jakun alla, kesällä päällä. Sopivan mittaiset hihat erikseen ja takuuvarmasti toimistoon sopiva. Hinta on yleensä 50€ paikkeilla. Ja se on puserosta paljon, todella paljon oikeastaan. Mutta kun ne ovat tulleet liki viikottaisesta pesusta useamman vuoden jo hyvinä ulos niin jaksan klassikkoon luottaa. Tosin juuri sen verran että en uskalla tätä muissa väreissä ostaa kun noissa joissa tiedän pitäväni vuodesta toiseen. Päällä oli jo keväällä uusi väri mutta niin vain jäi kauppaan sekin.

Pitää vielä mitenkään kuviin liittymättä mainita: UIT! Kävin eilen katsomassa uusimman. Pitkästä aikaa se sai nauramaan ääneen. Tuhansien ämpärien maa nauratti ääneen. Sitä nämä eivät ole vuosiin tehneet näin paljon. Ai että kuulkaa pidin. Kävin ekan kerran uitissa 1990-luvun alussa ja jos sanon että nähty on yli 20 kertaa niin ei se pieleen mene. Tässä oli jotain "golden olden" fiilistä. Vielä ehtii! Kannattaa.

Aurinkoa torstaihin!


Paita/Blouse: Lauren Ralph Lauren // Hame/Skirt: YourFACE // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Mango

Skirt is always a good idea.


I actuallu own way too little amount of skirts. I have dresses, but skirt not that much. This one is I think somewhat 5 years old, at least that. Got it on moments idea and have been wearing it on spring and summer after that. Not my idea of winter skirt, but lighter ones yes. I love the navy and white on summer time, all and all it is my "uniform" but mostly I love on summer. On winter I tend to add some black to it... Imaginative right?


What is your take on skirts? Love them? Hate them?


Lovely day all!


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Ihastuttava hame, aivan mieletön! En ole enää muutamaan vuoteen käyttänyt housuja ja kesät talvet mennään mekoilla ja hameilla. Aurinkoista päivää sinulle, toivottavasti lämpökin alkaa palailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Se on kyllä, yksi näistä ostoksista jonka kun tekee niin tietää tehneensä oikean valinnan. Olen itse tosi farkkutyttö, mutta koitan edes tehdä muitakin valintoja aika ajoin.

      Aurinkoista päivää sinne myös!

      Poista
  2. Onpa nätti asu, tuo hyvin uuman esille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura. Se osuu kyllä just eikä melkein oikealle kohdalle.

      Poista
  3. Just täydellinen hame, tykkäisin todella paljon itselläkin. Uit oli niin hyvä, sai todella nauraa ja pilkka oli niin osuvaa, voihan suomalainen. Ne pappisnaiset oli myös tosi hauskat.

    Kivaa viikkistä Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 UIT oli kyllä mahtava. Oon siitä vaikea kävijä siellä, että tietenkin ne lapsena nähnyt on parhaita... mikä aika kultaa muistot lienee :D

      Poista
  4. Sinut muistan aina raidoista. Minut varmaan muistetaan kukista ja pinkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se lienee kyllä, sä tulet aina mulle mieleen kun tulee kukkaa tai pinkkiä vastaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!