Suosikki jakku


Onko täydellisesti istuvaa jakkua olemassa?

Musta jakku on vaate, joka tuntuu olevan kaapissani vuodesta toiseen jossain muodossa. Olen uusinut mustaa jakkua kaappiini useammin kuin kerran tai kahdesti ja kun Se Hyvin Istuva jakku löytyy niin sitä tulee pidettyä sitten niin kauan, että siitä aika jättää ja on lähdettävä etsimään seuraavaa. Yleensä se menee niin, etä onnistun hankaamaan kyynerpäät pöytää töissä. Ei pitäisi, mutta vaikka kuinka varon niin se tuntuu tapahtuvan jakku toisensa jälkeen. Vuodet ovat myös opettaneet, että tämä tuntuu olevan jostain syystä vaate joka tuntuu olevan todella vaikea löytää. Joko se ei istu hartioista tai se ei istu lantiolta, sitten se ei istu edestä ja taaksekin jää kupru. Jakku tuntuu olevan kyllä niin maan vaikea vaate tehdä, että mieli tekisi ostaa se yksi malli joka värissä siinä vaiheessa kun se tulee vastaan. Etenkin kun, päin vastoin kun farkuissa, tuntuu että samaa mallia ei ole enää saatavilla siinä vaiheessa kun edellinen on kulunut loppuun.

Tai sitten en ole osannut katsoa oikeasta paikasta. Sekin on vallan mahdollista, pääosin lähde ostamaan sitä siinä kohdassa kun uusi on aivan pakko ostaa. En aikaisemmin. Fiksu varmaankin katsoisi pitkin vuotta mustaa jakkua, eikä esim tälleen kesällä. Vaan kun tajusin että tästä alkaa olemaan kyynerpäät tässäkin mallissa taas siinä kunnossa niin hiljaa huokaisten tein sen minkä teen aina: Siirsin jakun kaappiin. Otan sen sieltä sitten taas syksyllä ja totean että niin tämän kanssa olikin tämä ongelma ja lähden etsimään uutta. Vaan jos tänä vuonna olisi vähän fiksumpi. Kun heinäkuun helteillä (toivottavasti helteillä) ei tätä jakkua käytä niin voisi kuitenkin katsella siinä samalla uutta. Näinköhän tämä laho pää muistaa enää mitään loman aikana? No ehkä tämän verran.

Mistä te ostatte mustan jakkunne? Kuuluvatko ne kaappinne varusteluun ollenkaan?

Aurinkoa torstaihin ja ihanaa tulevaa Juhannusta!

Jakku/Blazer: Next // Pusero/Blouse: Junarose // 
Huivi/Scarf: Balmuir // Farkut/Jeans: GAP // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Minun pitäisi kyllä hankkia oikeasti hyvin istuva jakku vaatekaappiini. Yksi ihan hyvä H&M:n jakkutakki löytyy, mutta se ei ole vielä täydellinen. Sinun jakkusi näyttää kyllä istuvalta ja hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura. Se helpottaa pukeutumista se hyvin istuva jakku kun tarttee olla yhtään fomraalimpi. Ei ole silleen ongelmaa mihin pukeutua kun laittaa vaan sen jakun. Toivottavasti löytyy vielä :)

      Poista
  2. Ei ole muuten helppoa löytää täydellistä jakkua, itse olen niin keskivartaloinen, että ikinä ei istu oikein vyötäröltä, mutta kun sellainen löytyy ja silti ei ole liian iso hartioista, mahtavaa.

    Ihana asu ja ihana jakku sulla. Mukavaa juhannusta teidän perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tdellakaan ole! Sitä saa kaivaa oikein urakalla ja siksi kai pitäisi ottaa useampi kerralla kun löytyy. Vaan niin se menee että ostan yhden enkä enempää kun se jossain kohdaa löytyy.

      Kiitos! Samanlainen jakku kun jossain olisi...

      Poista
  3. Kiva jakku!
    Minulla ei ole vakiomerkkiä tai kauppaa jakun hankintaan, kun niitä tulee hankittua kuitenkin aika harvakseltaan. Olen käyttänyt paljon Vogliaa ja Rilsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mullakaan ei oikein ole. Pitäisi varmaan olla niin voisi samaa klassikkoa sitten käydä hankkimassa uudelleen? Tiedä häntä sitten olisiko samaa mallia olemassa siinä kohdassa enää kun uudelle on tarve.

      Poista
  4. Kivan näköinen jakku!Minä en osaa jakkuja käyttää.
    Joko äitiysvapaa on loppunut?Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mulla ne on niin työvaate ettei mitään rajaa. Vaatekaapin perusta ja semmoinen tuttu ja turvallinen valinta joka kerta.

      Me ollaan jaettu miehen kanssa vanhempainvapaa että mieskin saa olla kotona pienen kanssa että päiväkodin alkua.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!