Simppeliä tyyliä neuleella ja farkuilla



Farkuista en luovu

Se on ollut ajattelumaailmani jo pitkään pukeutumisen kanssa ja edelleen olen samaa mieltä tämän ajatuksen kanssa. En ole sen jälkeen taakseni katsonut kun ensimmäiset GAP:n housut ostin. Sen jälkeen sitä itselle sopivaa mallia on haalittu ensin liikkeistä ja tilattu myös verkosta kotiin saakka. En sinällään suosittele farkkujen ostamista sokkona verkosta, mutta kun ostaa tismalleen saman tuotteen niin siinä ei pahemmin voi mennä pieleen. Ainakaan niin kauan kun sitä mallia riittää vielä. Tarkistan siis vanhasta tilauksesta mallin ja tilaan saman. Toistaiseksi on toiminut yllättävän hyvin.

Muutoin yhdistin sitten niitä perus omia juttuja kokonaisuuteen. Kaivoin kaapista konjakin väriset asusteet esille laukun muodossa ja lisäsin siihen sen vanhan suosikki Mulberryni. Hämmennyin tässä taannapäivänä kun kuulin, että tätä Mulberryn kaulahuivia ei enää saa. Kuvittelin tämän olevan se väriyhdistelmä jonka pitäisivät myynnissä aina, mutta näemmä näin ei siis olekaan. Toki pitää mennä eteenpäin kehityksessä, mutta katseltuani uusia värejä totesin että tämä on kyllä niistä kaunein. Noin omasta mielestäni ainakin. Mielipide saattaa olla hieman värittynyt.

Tämmöinen simppeli peruskokonaisuus. Aikuiselle se on helppoa se pukeminen vielä. Lapsen ja välikausikelien kanssa onkin sitten ollut miettimistä. Tuntuu, että muutin puolet lapsen naulakosta päiväkodin puolelle kun kannoin erilaisia välikausi vaatteita sinne. Onneksi on se tilanne, että ei olla yhden haalarin varassa vaan lapselle on mahdollista viedä toinen haalari päiväkotiin jne. Ennemmin vaihdan päiväkodissa vaatteet semmoisiksi joissa tulla kotiin kun koetan maanantaina muistaa että oliko ne kumisaappaat jalassa ja kurahousut päällä vai ei. Ne ovat siellä päiväkodissa odottamassa. Pitää varmaan itsellekin ostaa kumisaappaat. Toistaiseksi meillä on juostu lätäkön ympäri, mutta ei mene kauaa, että siellä lätäkössä pompitaan.

Upeaa uutta viikkoa!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: GAP // Tossut/Sneekers: Tommy Hilfiger //
Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit