Syksyksi takaisin


Mihin se oikein katosi?

No kesälomallehan minä. Täysin ilmoittamatta tosin, mutta lomalle kuitenkin. Jäin lapsen kanssa kotiin heinäkuun alussa ja totesin kuukauden puolessavälissä, että SoMe menee kiinni ja nautin lapsen kanssa kesästä ja heinäkuun helteistä. Nautin lapsen kanssa touhuamisesta, pienestä lyhyestä lomasta perheen kanssa. Nautin takaisin töihin paluusta, kaksistä upeista häistä... Tekemistä oli kaikin puolin paljon ja blogista oli helpompi karsia ajan käyttöään pois. Mukaan tuli myös päiväkodin aloitus jota on sitäkin tässä viimeisen kuukauden ajan "treenattu". Ruuhkavuodet siis iskivät kerralla ja kunnolla, nyt kun syyskuu tuo mukanaan rauhallisempaa jaksoa niin kerkeää pysähtymään ja keskittymään muuhunkin kuin vain kiireeseen. Kiire toki sinällään on itse aiheutettua, mutta toisaalta kesä on ollut upea ja muistot siitä ihanat.

Asuja on jokunen ehditty tässä kuvaamaan, aika laiskasti kyllä. Mitään hirveää varastoa ei ole kuvia jotka eivät olisi instassa jo olleet. Niitä onkin luvassa jonkun aikaa ainakin. Toisaalta instassa on yksi kuva, täällä sitten varmaan enemmän. Tekstiäkin saa varmasti aikaan enemmän. Tavallaan olen kaivannut tätä kirjoittelemista aika tavalla, enemmän ongelma on ollut kuvien puute ja se, että ehtii oikeasti kirjoittamaan.

Se missä en ole laiska on ollut urheilu. Heinä- ja elokuu oli käytännössä kokonaan omistettu sille että kävin lenkillä joka ikinen päivä ja sain itseni takaisin salille. Senttejä lähti aika kasa, tämä kuva on kesäkuulta, silloin kun nimen omaan kyllätyin peilikuvaani. Tilanne on tällä hetkellä eri ja treenimotivaatiota riittää vaikka kuinka. Liikunnasta aivan varmasti lisää luvassa vielä ja niistä vaatteista. Jokunen kosmetikkajuttukin olisi varmaan luvassa, muutama uusi suosikki löytynyt.

Tämä näin pikaisena torstain päivityksenä, että täällä ollaan jälleen ja täysillä taas mukana!

Upeaa torstaita kaikille!

Kommentit

  1. Hyvää priorisointia. Tärkeät asiat ensin. Ja blogi on siitä kiva paikka, että sinne voi aina palata, kun siltä tuntuu, ja vastaavasti olla pois, kun on sen aika. Ihan ilman huonoa omaatuntoa, koska oma blogi, oma lupa :)

    Kadehdin sun treenimotivaatiota. Itse en kesällä jaksanut tehdä mitään.

    Jaa niin. Hyvää viikonloppua, koska sellanenkin on ihan just :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se menee, blogia juuri sen verran kun kerkeää. Kun ei kerkeä tekee muuta :)

      Treeni on siitä jännä, että siihen tuntuu riittävän motivaatiota vaikka mikä olisi. Ainakin tällä hetkellä. Luulen että se on se raskauden jälkeinen innostus kun tuloksia toki tulee vauhdilla.

      Ihanaa viikonloppua Annukka 💕

      Poista
  2. Itselläni oli blogi tauolla kolmisen kuukautta eli koko kesän. Päätin jo toukokuussa, että nyt keskitytään muihin juttuihin. Jos se päätös vaikuttaa blogin kohtaloon, niin on tarkoitus. Mutta eipä tuo tainnut vaikuttaa. Ja nyt on taas ihan erilainen fiilis bloggaamisen suhteen. Ja sulla on siellä niin ihana pikkuinen syy nauttia perhe-elämästä, ettei siinä kannata bloggaamisesta murehtia. Se lapsi on kuitenkin vain hetken niin pieni. Paljonkos teidän tytsyllä on nyt ikää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se näin on että ei se vaikuta juurikaan, samalla innolla mennään eteenpäin taas kun missä oltiin keväällä ja kesälläkin vielä. Neiti täyttää vajaan kuukauden kuluttua vuoden eli alkaa vauvavuosi olemaan taaperon puolella :)

      Poista
  3. Juurikin näin. Some on some ja elämä on se tärkeä<3 Täällä ei kyllä kesän kuumuudessa ollut minkän sortin treenimotivaatiota, nyt hiljalleen starttaillaan sitä. Saa nähdä kuinka kauan innostusta kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kestää kun vaan vaan muista olla itselleen armollinen. Ei silleen vaadi liikoja. Sillä ainakin itse päässyt eteenpäin :)

      Poista
  4. Huippua ja muistan hyvin oman pikkulapsiajan, kun avasin sähköpostit kerran viikossa, että oliko jotain sähköpostia tullut. Onneksi tuli nautittua lapsista niin intensiivisesti ja tämä aurinkoinen kesä on ollut vielä omiaan luomaan parhaat hetket. <3

    Ihanaa viikonloppua Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä juuri. Kyllä sitä neidin kanssa olosta halusi nauttia kunnolla kun siihen oli mahdollisuus. Kesä oli niin ihanan lämmin myös, sai nauttia kunnolla.

      Upeaa viikonloppua Tiia! ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!