25.9.2018

Uusi musta jakku


Osaisinkohan mä käyttää tota, on siinä kuitenkin vähän blingiä… onkohan sitä liikaa?

Näissä mietteissä kuitenkin tilasin tämän jakun ja hyvä kun muistin siitä edes blogata. Näin jakun mieli tekisi sanoa että heinäkuussa jo Nextin sivuilla enkä sen jälkeen saanut sitä oikeastaan mielestäni ollenkaan. Mietin viikon voinko tilata jakkua jossa on edes moista blingiä, koon tiesin olevan oikea joka tapauksessa. Saman sarjan jakkuja oli kotona jo yksi siihen mennessä. Tosin siinä kunnossa, että se alkoi oikeasti hajoamaan kohta. Päätin kuitenkin lopulta, että sen verran voisin blingiä sisällyttää jokapäiväiseen pukeutumiseeni, että tämä jakku voisi postissa tulla. Pakko sanoa, että en ole katunut, en kertaakaan. Selässä oleva yksityiskohta tekee siitä juuri sopivasti erilaisen kuin muut mustat jakut. Se istuu varsin hyvin päälle, joten siitä tuli aika nopeasti myös uusi suosikkini ja tartun siihen jos en useaa niin vähintään kerran viikossa.

Kuvissa sen sijaan en tuntunut oikein haluavan pysyä paikallaan, mutta kaiketi ihan kaikkea ei voi saada. Ei ainakaan paikallaan pysyvää kuvattavaa siinä vaiheessa kun lounas on kannossa mukaan ja takaisin konttorille pitäisi olla menossa. No ei anneta sen häiritä, tulipahan kuvattua ainakin pari kuvaa keskustasta jos ei muuta.

Muutoin viime viikolla olin kotosalla osan viikosta kipeän lapsen kanssa. Tuntuu kyllä joku ihmeen flunssakausi jylläävän ihan huolella tällä hetkellä, useampikin tuttu kipäenä tai juuri parantelemassa itseään. En ole syyskuussa noin kokonaisuudessaan muutenkaan ollut kaiken aikaa terve, ilmeisesti elokuun stressi iski oikein kunnolla ja sai aikaan tämmöisen puolikuntoisen olon. Hiljalleen kuitenkin on parempi olla ja voi harkita vaikka salillekin menevänsä. Parin viikon tauko tullut kun ei vaan ole uskaltanut olon puolesta mennä. Alkaa olemaan treeniä jo aidosti ikävä. Tällä viikolla kuitenkin viimein pääsee.

Oletteko te onnistuneet säästymään flunssalta?

Ihanaa tiistaita!

Jakku/Blazer: Next // Huivi/Scarf: Mulberry // Farkut/Jeans: GAP // 
Lenkkarit/Sneekers: Nike // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!