Punainen mekko



Kun arveluttaa, pukeudu punaiseen.

Punainen on mun suosikkivärejä ollut pidempään. On kausia, kun pidän paljon punaista ja kausia kun en pidä sitä oikeastaan ollenkaan. Raskauden aikana koin, että en halua pitää punaista päälläni koska se oli ”liian punainen”. Liian aivan kaikkea. Sama mielentila jatkui oikeastaan viime sunnuntaihin saakka. Olimme menossa ystävän lapsen synttäreille ja halusin pukea päälleni jotain muuta kuin mustaa tai tummansinistä. Käteen osui kaapista punainen mekko. 

En rehellisyyden nimissä ole mahtunut tähän mekkoon aikoihin. En ole kokenut oloani hyväksi mekossa ja pyörittelinkin sitä hyvän hetken käsissäni sunnuntaina. Sitten päätin kuitenkin kokeilla, menisikö se päälle. Ja menihän se. Eihän se mikään löysä ole, mutta se ei ollut se pääasia vaan se, että se mahtui jälleen. Mekko on ostettu melkein 10 vuotta sitten Nextiltä ja se on ollut hintaansa nähden todella hyvälaatuinen ja kestänyt kauan. Alun perin siihen kuului semmoinen ohut keinonahkainen vyö, jossa oli rusetti, mutta se on aikojen saatossa kadonnut jonnekin. Onneksi noita ohuita vöitä kuitenkin löytyy kaapista kiitettävä määrä.

Itseasiassa koko asu on täynnä ns. vanhoja suosikkeja. Kengät ovat varmaan samaa ikäluokkaa mekon kanssa eikä laukkukaan paljon häviä. On joitain suosikkeja joita tunnun pitävän aina vain uudelleen ja uudelleen. Laukku tosin alkaa olemaan hiljalleen uusinnan tarpeessa. Vaan ei vielä, kyllä sen kanssa voi vielä pidemmän aikaa mennä oikein hyvin. 

Alkaa muutenkin tämmöiset ikisuosikit oikeasti kiinnostamaan, niistä voisi koettaa useamminkin koota asukokonaisuuksia. 

Millaisia ikisuosikkeja teillä on kaapissa?

Rentouttavaa torstaita!

Kaikki asun vaatteet ovat vähintään 5 vuotta vanhoja.
Mekko: Next // Laukku: Mango // Kengät: Deichmann


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Kaunis mekko! Tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista
  2. Ajattoman tyylikäs mekko on kaunotar ylläsi! <3
    Punainen sopii kauniisti sävyihisi.
    Lempeitä lokakuun tuulia sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna. Punainen on kyllä kaunis väri, etenkin kirkkaana.

      Ihanaa lokakuun jatkoa!

      Poista
  3. Istuu sinulle todella upeasti! Itse en kokopunaista osaa käyttää -koska juuri niin kuin sanoit, koen sen liian punaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina ❤️ Se on kyllä vaikea väri, en ole osannut uudelleen mekkoa päälle pukea vaikka pariin kertaan olen miettinyt että jos laittaisi. On se vaan liian punainen usein edelleen :D

      Poista
  4. Mekko sopii sulle tosi hyvin! Itse tykkään kovasti juuri kirkkaanpunaisesta 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!