Harmaa hame talvella


Ai niin tämäkin hame on olemassa...

Varsin simppeli harmaa hame. Polvimittainen, mustalla vuorella. Istuu valtavan hyvin, pienet vyölenksut ja paidan saa siististi alle. Kestää pesu toisensa jälkeen hyvänä. Kuulostaa liiankin hyvältä? No, totta se on silti. Tämä kuvissa oleva hame on semmoinen vaatekaapissa oleva suosikki joka on aina välillä useamman kuukauden poissa käytöstä. Se ei ole kovin mielenkiintoinen vaatteena, vaikka siihen voi kyllä yhdistää mitä tahansa. Itsessään se on kuitenkin vähän ehkä tylsäkin.

Silti se on aelvinnse useamman kierroksen vaatekaapin raakkauksia. Se on nimittäin hame jota kohti kurotan kun en oikein tiedä mitä haluaisin päälleni pukea ja haluaisin laittaa hameen. Harvemmin se kesällä ylleni päätyy, siihen se on vähän paksu, mutta näin talvella useamminkin tulee pidettyä. Samalla se on yksi vaatekaappini vanhimmista vaatteista. Se on ostettu syksyllä 2002 silloisesta Seppälästä. Se on palvellut uskollisesti monen monta vuotta.

Noin vanhoja vaatteita on kaapissani aika vähän. Johtuu edes takas vinssanneesta painosta, mutta myös siitä että ostin vaatteita jossain vaiheessa jatkuvalla tahdilla. Vanhat lensivät pois milloin mistäkin syystä, pääosin huonosta sellaisesta. Onneksi muutama helmi on säilynyt vielä. Oli kuinka tylsä ja no, harmaa, tahansa niin hame pysyy kaapissa niin kauan kun se vaan kestää.

Millaisia perushelmiä teillä on kaapissa?

Upeaa torstaita!

Hame: Vanha // Villatakki: Aran Sweater Market 

Kommentit

  1. Kaapista välillä löytyy kaikkea mitä ei muista ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännää, pitäisi käydä kaappia useammin läpi. Ja mä sentään käyn useamman kerran vuodessa 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!