Karvaliivi talveen


"Vieläköhän mä omistan sen liivin...."

Todellakin vieläkö omistan. Tämä liivi on yksi niitä harvoja vaatteita joista en ole valmis luopumaan vaikka käytänkin kohtalaisen harvoin sitä. Tunnun aina talvella etsivän sen kaapista ja niin kävi nytkin. Tämä on ollut useamman kerran häätöuhan alla ja olen luopunut kaikista muista mutta tämä tuntuu vaan pysyvän kaapissa. Ehkä se tuollaisena "menee kaiken värinä" tuntuu varsinaiselta pakkaspäivän luottovaatteelta. Siinä on myös varsin mukavan kokoiset taskut, joten siinä mielessä se on varsin kätevä.

Tämän talven, nyt kun se talvi oikeasti alkoi, luottovaatteet ovat olleet merinovillaiset ohuet neuleet. En tiedä olenko tullut vanhaksi vai mistä tämä äkillinen into kerrospukeutua, mutta ainakin tunnun hinkuavan ylleni joko tätä pooloa tai toista mustaa paitaa. Talvipukeutuminen ei sinällään ole mikään vaikea asia, kerroksia vaan ja villaa. Ongelma itselläni on herkästi kutiseva iho. Toistaiseksi kuitenkin tuntuu siltä että näitä siedän ihan hyvin. Jatkuva kutina kun ei sekään ole kivaa.

Muutenhan tässä on näitä tuttuja ja turvallisia perusjuttuja, farkut ja kunnon vaelluskengät jalkaan. Pidin vaelluskenkiä käytännössä jalassani koko viime talven ja vähän alkaa näyttämään siltä, että sama homma on edessä tänäkin vuonna. Niillä pysyy kuitenkin pystyssä ja ne ovat hyvät kävellä.

Katselin tässä yhtenä päivänä muutamaa henkilöä korkeissa koroissa ja totesin, että en muista milloin olisin viimeksi oitönpi "arkikorkkareita". Siis arkena yhtään korkeampaa korkoa. Ennen pidin jatkuvasti, nykyisin vain juhlissa. Toki silloin herkästi etsin käsiini ne luottokenkäni, mutta tällä hetkellä ainakin vaikuttaa siltä että matalat kengät ovat lopulta tulleet jäädäkseen. Eipähän ainakaan jalkoja satu enää. Sitten vielä kun keksisi mitä tekee sille määrälle korkoja joita kaapissa on. Onneksi se on kevään ja kesän ongelma, talvikengissä niitä on aika vähän enää.

Ihanaa uutta viikkoa! Viimeistä viedään ennen joulua!

Liivi: Esprit (vanha) // Neule ja farkut: GAP 
Vyö ja laukku: Longchamp // Kengät: Partioaitta



Kommentit

  1. Tosi kaunis karvaliivi ja se on kuin tehty yllesi! Itsekin sovitin syksyllä pariin otteeseen saman tyylistä, mutta minun kropalleni se ei sopinut. Sinun päälläsi liivi on todella tyylikäs. Vau mikä nainen! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!