Kesäpaita talvella


Voisikohan tota paitaa pitää talvella? Jäädynköhän mä sen kanssa?

Ostin tämän paidan kesällä alesta ja pidinkin ahkerasti heinä- ja elokuun helteellä. Sen jälkeen paita vaan jäi kaappiin odottamaan käyttöä. Muutama viikko sitten kaivoin sen kuitenkin esille. Lyhyet hihat eivät ole mikään paras mahdollinen ratkaisu talvella, mutta täällä tuntuu olevan sen verran leutoja kelejä että kunnon talvitakin kanssa tämäkin pusero toimii myös talvella. Ei ehkä pahimmilla pakkasilla mutta yhdistettynä huiviin ja farkkuihin tästä sai oikein kivan kokonaisuuden viileämmällekin kelille

En sinällään noita sisävaatteita yleensä pidä kausivaatteina, mutta muutama sellainen tämän paidan lisäksi löytyy. Useammin pyrin ostamaan vaatteita joita voi pitää ympäri vuoden, joitain toki vain kesällä pidettäviä ihan materiaalinsa (esim pellava) takia. Sinällään oli kiva huomata, että paksumman takin kanssa tämä menee myös talvella. Huiviksi valikoitui luotto Balmuir ja laukuksi pääsi käyttöön harvemmin käytetty keinonahkainen versio. Kuvat on nimittäin otettu päivänä kun taivaalta tuli kaikkea veden ja lumen välimaastosta. Ne ovat päiviä kun usein kaivan ennemmin tuon ainoan keinonahkaisen esimme, nahka suhtautuu suojattunakin veteen vähän huonommin ja jos on oltava ulkona pidempään kuten tuolloin en halua niitä laukkuja pilata.

Ihanaa keskiviikkoa!


Paita: Tommy Hilfiger // Huivi: Balmuir // Farkut: GAP //
Laukku: Käytettynä // Kengät: Partioaitta


Kommentit

  1. Hihojen rimpsut raitojen kaverina tekee puserosta tosi kivan. Tykkään.

    Mua vähän harmittaa, kun ei ole enää oikein mitään vaihtelua näissä eri vuodenaikojen keleissä ja mun kaikkein kivoin takkini, joka on lämmin villakangastakki, jää näköjään vallan käyttämättä, kun aina on liian lämmintä tai märkää sille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tekevät kyllä ja tosi erilaisen samalla. Ei tule montaa vastaan :)

      Mä olen vaihtanut paksumpi on takkeihin ja laitan alle ohuempaa kerrosta. Saan myös paksumpia käytettyä, vaikka se ihan paksuin jää kaappiin odottamaan niitä pakkasia vielä.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!