4.12.2018

Vaalea villaliiviJoskus voi kokeilla jotain uutta.

Liivi on vaatekappale jota osaan pitää päälläni hyvin ajoittain. Omistan muutaman kauniin puuvillaisen mutta hyvin harvoin niitä tulee pidettyä. Sitten löysin jostain ihmeellisestä alennuksen alennuksesta tämän Black Fridayna. Tämä villaliivi on vaate jonka perään olen jo hyvän aikaa huomannut huokailevani. Kävin tasaisin väliajoin GAP:n sivuilla katsomassa ja kun alennus oli suunnilleen -70% niin kotiutin tämän yhdessä farkkujen kanssa. Farkut tulivat tarpeeseen, edelliset kun hajoavat päälle mutta tämä ei varsinaisesti ollut pakko hankinta, tämä oli enemmänkin sillä "haluan" puolella.

Vajaassa viikossa käyttökertoja on tullut jo useampi ja liivit tai ainakin tämä liivi alkaa tuntua omalta vaatteelta. Sopivan mittainen, hyvän lämmin mutta samalla ei liian lämmin vaate tuntuu pienellä pakkasella olevan ratkaisu sekä mekkojen, hameiden ja tässä farkkujen kanssa. Sopivan lämmin ilman että on kuuma. Kaikkineen siis ostos joka tuli käyttöön ja jonka ostoa mietin kyllä kauan.

Muutoin tässä on tullut katsottua uutta lähinnä lapselle ja sekin kirpparin puolelta. Instassa jotain laitoinkin jo, samoin Facessa. Kyllä sitä vielä itselleenkin jossain vaiheessa löytää käytettynä, ainakin jotain.

Mitäs mieltä te olette liivistä vaatteena? Tuleeko käytettyä?

Aurinkoista tiistaita!

Liivi ja farkut: GAP // Huivi: Zara // Pusero: YourFace 


4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis liivi! Itse en ole enää vuosikausiin (-kymmeniin) käyttänyt liivejä - en vain osaa niitä käyttää mutta osaan ihailla muiden päällä;)
  Ihanaa joulunaikaa koko teidän perheelle, Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Liivi on ajoittain vaikea vaate kyllä, tulee pidettyä itsekin kausina. Tätä liiviä kävin niin monta kertaa ihailemassa että uskalsi lopulta tilata.

   Ihanaa joulunaikaa myös sinne teille kaikille ❤️

   Poista
 2. Kaunis liivi. Minä olen niin "kuumaverinen", että liivit tuntuvat vaatteelta, joka hiostaa selkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä pidän liivistä kun ei ole yhtä lämmin kuin villatakki :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!