11.1.2019

Huijaushelmainen paita


Vaivattomasti puetumman näköinen.

Kun on semmoisen pienen yksivuotiaan tornadon vanhempi niin sitä huomaa etsivänsä vaatteita joissa olisi helppo olla ja joissa olisi nopeasti vähän enemmän puetun näköinen. Kävin Ideaparkissa Lempäälässä shoppaamassa Marc O Pololla jo välipäivinä katselemassa ympärilleni. Mukaan tarttui sitä mitä hainkin, kaksi uutta poolokauluksella varustettua puseroa kun edelliset alkoivat olemaan kunnossa jossa niitä en halunnut enää pitää. Mukaan osui kuitenkin myös tämä alessa ollut paita. Mikä siitä tekee huijausta? Alla ei siis ole kauluspaitaa vaan tuo "lisä" on ommeltu helmaan kiinni. Se kuitenkin itsessään tekee tästä pyjamapehmeältä tuntuvasta paidasta paljon asiallisemman näköisen ainakin omissa silmissäni.

Paita on ollut käytössä yllättävän ahkerasti, toki halusin ostaa vaatteen jota käytän myös. Tämä oli sellainen vaate johon on helppo tarttua ja jonka kanssa ei ole niin suurta huolta onko sitä tänään asiallisen näköinen vai ei. Mukana kuvissa on sitten tutusti Balmuirin huivi ja joululahja laukku pääsi sekin mukaan.

Hitusen kyllä huvitti tämä joulukuusi kuvissa. Kuvat on otettu jo viime vuoden puolella, liki kaksi viikkoa sitten mutta se yskä kröhä esti tänne pahemmin päivittämästä. Meinasin jo jättää julkaisematta kuvia kunnes totesin että vanha kansa sanoo että joulu kestää Nuutin päivään saakka. Itse kerään joulun pois ennen uutta vuotta, mutta Nuutin päivä lienee vasta sunnuntaina joten menköön nyt vielä. Josko tämän jälkeen olisi nämä yskää kärsiessä otetut kuvat saatu julkaistua ja voisi vähän tuoreempien parissa mennä.

Koska teillä kerätään joulu pois? Vieläkö on koristeet kotona?

Ihanaa perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua!

Paita: Marc O Polo // Huivi ja laukku: Balmuir // 
Farkut GAP //Kengät: Palmrooth 


Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!