Ripaus kevättä violetilla hameella


Jokaista talvea seuraa kevät.

Nyt kun alet alkaa olemaan loppu joka paikasta alkaa olemaan aika siirtää katse keväälle jo. Yhdessä liikkeessä käytettiin termiä "pre-spring" ja ihaniahan ne värit ovat. Sanoinkin jo edellisessä postauksessa että hameet vetävät enemmän kuin puoleensa ja harmittelin tämän yksilön puuttumista. Sieltä se kuitenkin, pienen kuriiri säädön jälkeen saapui perille ja juuri niin kauniina kun ajattelin. Malli on sama kuin sinisessä, eli kaikkea sitä mitä aidosti hameeltani haluan. Huomaan myös nyt kun on löytynyt kriteerit täyttäviä niin pidän näitä aika tiuhaan tahtiin.

Tämä hennon violetti on väri joka on kuulunut suosikkeihini niin kauan kun muistan. Aidosti muistan tämän värin olleen se jota halusin jo 30 vuotta sitten pukea päälleni. Violetissa jos missä on minulla kausia. Pidän ja sitten taas en pidä. Nyt se jälleen näyttää silmään kivalta joten sitä tulee pidettyä. Pidemmän aikaa tuntui ettei se ole ollenkaan oma väri. Nyt taas tämä tuntuu ihan omalta väriltä. Väriskaalaa lisäämään tuo Longchampin silkkihuivi joka lienee syypää siihen että violetti tuntuu taas omalta.

Muutoin aika mustaa. Yllättävän mustaa oikeastaan. Olen enemmän huomannut nykyisin kaapissa olevan mustan sijaan tummansinistä, mutta tällä kertaa näemmä valinta osui siihen yhteen perusväriini. Musta, tummansininen ja valkoinen, siinä se pohja kaikille muille omalla kohdallani. Ainakin toistaiseksi, alkaa vaikuttamaan siltä että mukaan on tulossa myös vaaleampia sävyjä, mutta vielä on hakusessa mikä se vaalea valkoisen lisäksi olisi. Selvä joku on omassa päässä lisätä vaaleita sävyjä mutta onko se taaperon äitinä se paras idea? Aika näyttää, sen takia on toki pesukone olemassa.

Joko teillä on katse keväässä? Talvi ja etenkin luminen talvi on mahtava, mutta ehdottomasti kevät ja kesä ovat niitä omia vuodenaikoja. Millä olette pitäneet itseänne lämpimänä talvella vai onko suosiolla jalassa vaan toppahousut?

Upeaa keskiviikkoa!




Mekko: Uniqlo // Neule: GAP // Kengät: Partioaitta //
Huivi ja laukku: Longchamp 



Kommentit

  1. Ihanaa piristystä tulee tästä hameesta.

    VastaaPoista
  2. Kaunis hame ja huivi sointuu siihen erinomaisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ❤️ Ne toimivat yllättävän hyvin kyllä yhteen, tykästyin valtavasti itsekin.

      Poista
  3. Ihanan keväinen hame!En ole ikinä tuolta tilannut,mutta monesti katsellut.Pitääkö koot hyvin paikkaansa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Pitävät minusta, ja vaikka onkin merkkinä Japanista niin ihan Euroopan kokojen mukaan mennään. Se heidän "find your size" taulukko on kyllä ihan mahtava, parhaita jonka olen koskaan nähnyt ja itsellä ainakin menee ihan nappiin sen kanssa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!