Violetti Longchampin huivi


No nyt se on seonnut, ihanko oikeasti se meinaa pukea päälleen vaaleanpunaista!

Vaikka tämä valtavan kaunis huivi onkin violetti niin kyllä, vaaleanpunaisen kylmät sävyt ovat alkaneet houkuttamaan viime aikoina. Aloitetaan kuitenkin tästä uudesta kauniista ihanuudesta. Edellisessä postauksessa kerroin että sain appivanhemmilta uudet huivit Vestiairen kautta eli käytettyinä. Tämä on se ensimmäinen niistä kahdesta. Vestiaire siis lähettää samantien kun saa tuotteet tarkistettua ne kuluttajille vaikka tilauksessa olisi useampia tuotteita. Jos teillä on halua kuulla heidän palvelustaan enemmän niin voin ainakin oman kokemuksen verran sitä avata tässä vielä tammikuun aikana. Tämä kun ei jäänyt ainoaksi tilaukseksi sieltä.

Tämä Longchampin huivi on samaa tyyliä ja kokoelmaa johon liki 10 vuotta sitten ihastuin totaalisesti. Tuolloin se rahamäärä joka isohkoon silkkihuiviin jota tämä on tuntui päätähuimaavalta. 90x90cm huivi ei ole missään nimessä mikään edullinen eikä se sitä kyllä käytettynäkään ollut vaikka summasta oli yli puolet lähtenyt pois. Hintaa jäi silti 70€ joka on aika summa. Mutta tällä kertaa tiesin, että käytän.

Muistan nimittäin kun tämä sarja tuli, että kirosin kun en voi ostaa kaikkea. Sain yhden käsilaukuista äidiltä joululahjaksi ja se konjakkinen ihanuus on ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen. Kolmisen vuotta sitten ostin Barcelonasta outletista hetkeäkään miettimättä isomman läppärin vetävän laukun samaa sarjaa. Se on ollut käytössä liki viikottain sen jälkeen.


En oikein itsekään tiedä mikä tässä sarjassa tai kaiketi oikeammin olisi sanoa suunnittelijassa, viehättää. Simppeli muotoilu ja se "pieni juttu" tuntuu olevan jokaisessa tuotteessa. Kysymykseen ostaisinko lisää vastaan suoraan ostaisin. Toki harkiten, ei ole järkevää ostaa vastaavaa joka on jo, mutta kun vastaan tuli liki polkuhinnalla kesään sopiva valkoinen laukku Vestiairessa taisin miettiä vaan yhden yön yli. Myytyäni edellisiä laukkuja pois urakalla sain ikäänkuin niillä rahoilla luvan ostaa muutaman uuden.

Tästä päästäänkin sillä aasin sillalla siihen miten vaaleanpunainen liittyy tähän postaukseen. No liittyy hyvinkin vahvasti. Nimittäin olen huomannut oman makuni muuttuvan. Edelleen perusasiat pysyvät samoina. Rakastan yhä tummansinistä ja valkoista, myös mustaa ja raitoja. Mutta hyvin varovasti ruusukulta ja kylmät sävyt vaalean violetista ja pinkistä ovat alkaneet houkuttamaan ja miellyttämään silmää. Luit oikein, pinkki.

Mitä ihmettä? Ensimmäisen kerran tajusin taipuvani pinkin puoleen kun katsoin Neidin vaatekaappia. Kaikki punaisen sävyt ovat siellä edustettuina sulassa sovussa violetin, sinisen ja harmaiden kanssa. Itse ihastuin kuitenkin muutamaan kylmemmän pinkkiin paitaan ja koska vauvavuonna vielä päätin ihan kokonaan miten Neiti pukeutuu niin vaatteet olivat hyvinkin sen saman kylmän sävyisiä.


Huomasin katsovani itsellenikin ajoittain niitä sävyjä, vielä kuitenkaan ostamatta. Kunnes sitten ennen loppiaista monen vuoden tauon jälkeen vilkaisin Panteonin vuoden värejä. Korallit, sammaleet ja toffeet jätän muille. Tummansininen Eclipse ja hehkuvan sininen Princess Blue iskivät heti silmiini. Mutta niin iski myös vuoden värien puolelta Sweet Lilac joka on jotain kylmän vaalean pinkin ja violetin välistä värinä. Kesällä taas Pressed Rose vaikuttaisi olevan iso juttu. Ja kumpikin näistä lävähti tajuntaan todella kovaa.

En koe olevani enää mikään muodin seuraaja sen puolesta mitä itse puen päälle, mutta tänä vuonna haluan vähän kaappini sisältöä värien puolesta päivittää. Muodin ihanuudet kuten röyhelöt, hapsut ja kasarihiuspannat tosin taidan jättää muille. Päädyttyäni näihin väreihin avasin Pinterestin ja aloin etsimään sopivia kuvia. Asusteet lienevät se helpoin tapa saada värejä mukaan asuihin. Haaveilenkin siis keväälle sopivasta kaulaliinasta, mahdollisesti vaaleista hanskoista ja no, laukku puolelta tein jo hankinnan.

Kaapissa olevat tummansiniset, valkoiset ja harmaat sopivat hyvin näiden uusien sävyjen kanssa. Joskus on hyvä uusia tyyliään, ehkä tämä on se sopiva kohta. Tai kuten ystäväni totesi "Sä oot pienen tytön äiti, ehkä se tulee hormonien mukana". Tiedä sitten mistä, mutta tällaisia haaveita keväälle olisi.

Onko sinulla jotain mistä haaveilet keväälle? Yllättääkö oman tyylin muutokset joskus sinutkin?

Ihanaa keskiviikkoa!


Kommentit

  1. Ihan täydelline huivi. Heppatyttönä nuo kuolaimet ihastuttaa! Kyllä on hyvä löytö. t. Maritta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä ollut haaveissa jo hetken, ihana vihdoin toteuttaa haavetta 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!