Harmaa jakku ja lumituisku


Tule jo kevät!

Tiedättekö, se oli kaunis ajatus. Käyttää kapseli vaatekaappia ja luoda teille erilaisia kokonaisuuksia. Kuvasin vaatteet, perustelin miksi nämä ja pidinkin asuja. Paitsi että niitä ei saatu kuvattua. Lunta tuiskusi niin paljon että ajatus kameran edessä seisomisesta oli vähintäänkin vastenmielinen. Sitten tapahtui se, mitä jokainen ruuhkavuosien vanhempi tietää tapahtuvan jossain kohdassa kun päiväkodin seinät ovat täynnä lappuja: Meille rantautui flunssa. Sen jälkeen kotona katsottiin Netflixisistä sarjoja taapero sylissä ja loogisesti sen jälkeen olin itse pienessä köhässä koko viikon.

Valitus kuitenkin sikseen, on olemassa asukuvista kuitenkin nämä ja näistähän on vaikka mitä kerrottavaa. Näissä on ensinnäkin uusi harmaa jakku. Käytin pitkään vanhaa Espritin college jakkua kunnes kyynerpäät olivat aidosti siinä kunnossa että vähän hävetti käyttää jakkua. Eikun kierrätykseen, meni materiaaliksi ompelevalle ystävälle ja itse bongasin tämän version Ideaparkista välipäivinä. Tukevassa alennuksessa ollut jakku pääsi siis vanhan tilalle ja enemmän kuin tyytyväinen olen tähän ollut. Se on rennompi versio, mutta menee tiukemassakin tilanteessa.

Kaulassa taas on Mulberryn valtava (120x120) silkkihuivi jonka hankin käytettynä. Tämä on yksi neljästä uudesta silkkihuivista jotka olen ostanut käytettynä ja aloinkin jo suunnittelemaan teille postausta paikoista joista ostan näitä erilaisia ihanuuksia. Ihan plussia ja miinuksia ja toimintaa. Olen tähän mennessä törmännyt itse vain sponssattuihin postauksiin ja vaikka (ainakin osassa Suomalaisia) oikeasti uskon heidän tarkoittavan mitä sanovat niin mielessä on houkuttanut tehdä yhteenveto siitä miten itse koen nämä erilaiset verkon yli toimivat kirpparit. Ainakin ne joita itse käytän, kaikkia en ole edes kokeillut.

Kokonaisuudessa sitten muuten on Ne Farkut. Ne jotka ostan aina samaa mallia uudelleen ja uudelleen. Paita taas on Uniqloa, niinkun kaikki muutkin mustat t-paidat nykyisin itselläni. Perus kokonaisuus johon tulee pukeuduttua usein tällä hetkellä.

Miten te, joko odotatte kevättä? Vieläkö nautitte tästä talvesta? Kiinnostaisiko vertailu erilaisista verkkokirppareista?

Upeaa uutta viikkoa!


 Jakku: Tommy Hilfiger // Paita: Uniqlo // Huivi: Mulberry (ostettu käytettynä) // 
Farkut: GAP // Kengät: Partioaitta


Kommentit

  1. Hyvän näköinen jakku, rennon skarppi. Kiinnostaisi kovasti kuulla sun kokemuksia verkkokirppareista, en oikein ole luottanut netistä luettaviin kommentteihin. Olen monta vuotta haaveillut kapselivaatekaapista ja tallentanut esim. Pinterestistä lukuisia kuvia aiheeseen liittyen. Haaveeksi on vielä jäänyt, mutta ehkä joku päivä vielä saan sen toteutettua. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään kanssa, just sopiva moneen menoon. Kirjoitanpa siis noista kirppateista, ainakin niistä joita olen itse kokeillut.

      En minäkään varsinaisella kapselilla toimeen tule mutta vähän sinne suuntaan houkuttaisi kyllä. Monia kuvia on itselläkin tallessa mutta vielä en ole niin pitkällä että kaapissa olisi niin vähän vaatteita 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!