Kirsikan kukkia kevääseen


Joskus on hyvä mennä omien mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tämä jos mikä on mukavuusalueen ulkopuolella tämä laukku mutta samalla se on kuitenkin jotain minkä perään olen huokailut monta kuukautta. Aloitetaan kuitenkin alusta, miten minä tulin hankkineeksi vaaleanpunaisen kukkalaukun ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Ted Baker julkaisi tämän kirsikan kukka mallistonsa viime keväänä. Silloin jo ihastelin niitä huiveja, laukkuja, paitoja ja ennen kaikkea mekkoja. Koetin kuitenkin olla järkevä, koetin sano itselleni että en koskaan käyttäisi tätä. Jätin ostamatta.

Mutta mieleeni jäi se pieni ääni joka huomautteli pitkin kesää että tässäkin olisi ollut ihan mahtava lisä tämä kuosi. Yksinkertaisesti kirsikakukat eivät jättäneet rauhaan. En kuitenkaan tehnyt asialle mitään vaan vetosin siihen vaaleanpunaiseen. Totuus oli kuitenkin se että olin kasvamassa vaaleanpunaista kohden. Edelleenkin emmin vaatteiden kanssa, mutta kuten kaikki uudet värit itselleni, toin tämänkin asusteena mukaan ensimmäisenä.


Vaan tämä ei ollut mikään helppo homma tämän laukun hankinta. Aloitin lopulta monen kuukauden jahkaamisen jälkeen tätä etsimään joulukuussa verkosta. Ei ole mikään helppo löydös. Bakerin sivuilta tietenkin loppuunmyyty ja samoin muutamasta muustakin paikasta josta tätä tarkistin. Aloin jo vaipumaan epätoivoon ja unohdin koko laukun. Ei ole minua varten, ei uutena eikä käytettynä.

Sitten satuin googlaamaan tätä kuvien kautta kunnes päätin vielä katsoa yhden brittikaupan verran. Siellä se oli! Vielä tämä viimeinen yksilö! En miettinyt oikeastaan hetkeäkään kun nappasin sen kotiin. Muutamassa päivässä laukku oli ovella.


Monesti olen todennut, että jos löydän vaatteen tai asusteen joka hymyilyttää aina kun sen näkee on ostos oikea. Tämän laukun kohdalla hymy nousee väkisinkin huulille joka kerta kun mm sen näkee. Joskus on siis hyvä kuunnella itseään.

Olenko silti kovin vaaleanpunainen pukeutuja? Se jää vielä nähtäväksi mutta ainakin tämän laukun verran tunnustan olevani.

Millainen ostos teitä on jäänyt kaduttamaan joka myöhemmin on tullut sitten hankittua?

Energistä perjantaita!


Kommentit

  1. Niin ihana ja Ted Bakerilla on kyllä omaakin silmää viehättävät jutut. <3 Kivaa viikkistä Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bakerilla on ajoittain vähän liikaakin mun makuun olevia juttuja, ainakin lompakon mielestä :D Ihanaa viikonloppua Tiia ❤️

      Poista
  2. Ihana laukku! Kirsikankukat ovat ihania ja toimivat hyvin kankaissa, laukuissa ja astioissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Kyllä mä odotan että saa sen käyttöön, on se niin kaunis mutta loskakelissä en oo halunnut käyttää.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!