Kohti kevättä - pastellisempien sävyjen iloa


Päivä jona paikallaan pysyminen oli vaikeaa.

Aika ajoin huomaan että asukuvissa on todella vaikea pysyä paikallaan. Joskus se onnistuu paremmin ja päivinä kun on hame joka oikein vaatii pyörimään se on huomattavasti vaikeampaa. Niinpä nämäkin kuvat ovat varsin vauhdikkaita. Oli niitäkin kuvia joissa olin paikallani, mutta vähemmän.

Kokonaisuus sinällään on yksi suosikkeja tällä hetkellä. Hame tuntuu edelleen olevan arkipäivien valinta. Rinnalleen se saa neuleen tai kun ollaan plussalla puuvillaisen paidan. Tämä on yhdistelmä jossa useimmin käytän silkkihuiveja, etenkin nyt kun taas löydän ne. Silkkiset olivat pidemmän aikaa ongelma laatikossani, ne eivät tunnu pysyvän pystyssä viikattuina. Niinpä lopulta askartelin huovasta lokerikon tapaisen. Kuumaliimaa, huopaa ja huivit pyöritettynä rullalle. Parhaan mielikuvan taitaa saada kun käy katsomassa ohjeet Pinterest lisäyksestä täällä. Selittäminen on haasteellisempaa.

Huomaan kevään olevan jo asuvalinnoissa koko ajan enemmän ja enemmän mielessä. Taivun enemmän vaaleisiin sävyihin, jokaisessa kokonaisuudessa on jotain vaaleaa. Asuista on tullut myös ehkä omalla tavallaan enemmän pastellisempia. Ei paljon, mutta värimaailmassa tämä vaalea violetti ja vähän yllättäen Prismasta kotiutunut vaaleanpunainen paita ovat tavanneet sen että alan olemaan useammin ja useammin saman värisissä kuin lapseni. Eikä siinä sinällään ole mitään vikaa, vähän se itseäni edelleen hämmentää. Vaikka toisaalta, johan sitä tyyliä olikin aika päivittää.

Miten teillä on tyyli on muuttunut vuosien aikana?

Aurinkoa keskiviikkoon!

 Pusero: YourFACE // Hame: Uniqlo // Vyö: Longchamp //
Laukku: Balmuir // Kengät: Tommy Hilfiger // Huivi: Mulberry (ostettu käytettynä)



Kommentit

  1. Ihana väri! Tulee ihan jotkut keväiset, hangen alta puskevat kukat (krookukset?) mieleen. Ja ihanan naisellisen liehuvaiset helmat.

    Mua vähän harmittaa, kun tunnun kokonaan kadottaneen entisen hameidentiteettini.

    Heiluvia helmoja ja iloista mieltä Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Tämä on kyllä kaunis.

      Ehkä se hameidentiteetti tarvitsee herätäkseen oikean tyyppisen hameen? Mulla ainakin tarvitsi.

      Ihania kevät päiviä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!