Koukussa huppariin


"Äh, taas se on pesussa. Ehtisiköhän se kuivaksi huomiselle illalle"

Ylläoleva ajatus on ollut mielessäni todella usein viimeisen kuukauden aikana. Useammat asukuvat putkeen hameita ajattelin että on aika näyttää mitä oikeasti puen sitten illalla päälleni. Farkuista en ole päässyt pois kun kyseessä on mukavuus ja siitä tässä on kyse. Hameet ovat ihania ja heti on puetumpi olo. Vaan kun on aika lähteä salille tai kodin kautta kauppaan tai käytännössä melkein mitä vaan viikonloppuna niin puen tämän hupparin päälleni farkkujen kanssa. Omistan useammankin hupparin mutta nyt on kyse nimenomaan tästä hupparista johon olen koukussa. Muut saavat olla kaapissa ihan rauhassa tällä hetkellä.

Kyseessä on Uniqlon miesten puolen välikerros jonka on kevyt ja hengittää. Miehellä on näitä samoja kolme ja lainattuani säännöllisesti yhtä ja samaa pidemmän aikaa sain oman vanhemmilta tuliasina. Tämä tuntuu ennemmin siltä että vaatteita ei ole päällä. Kestää aavistuksen vettä, pitää tuulen poissa iholta ja ennen kaikkea tässä ei ole yhtään mitään ylimääräistä. Miesten puolelta valitsin sen takia että haluan hupparin olevan hitusen suurta kokoa.

Kai tässä on todettava että vaikka kuinka rakastan uusia hameita niin on niitä tiettyjä vaatteita jotka pitävät pintansa ja joihin jaksan pukeutua uudelleen ja uudelleen. Huppari on sellainen. Onkohan näissä joku ikäraja koska näitä ei enää voi pitää? Vaikka ei muodissa yleensä ole, päälle vaan jos hyvältä tuntuu.

Mikä teidän suhtautuminen on huppareihin? Tuleeko käytettyä ollenkaan?

Aurinkoista keskiviikkoa!

Huppari: Uniqlo // Farkut: GAP // Reppu: Haglöfs


Kommentit

  1. Heh. Justiin tässä vanha kunnon luottohuppari päällä istuskelen :).

    Hauskaa toi, kun olet usein kirjoittanut, että farkut on sulle must ja sellaiset sun mukavuushousut. Mulle kun farkut edustaa melkeinpä päinvastaista. Eli laitan jalkaan vasta, kun on pakko (eli kun ei voi verkkarit jalassa lähteä :)).

    Kivan reippaat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kertoa salaisuuden, kaikissa farkuissa on vähän joustoa ja kun ne istuvat niin ovat niin mukavat päällä että verkkarit jää kakkoseksi :D

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!