Siniset Balmuirit kesäksi


"Huivi tekee vaatteista asukokonaisuuden"

Näin mummini aikanaan sanoi ja sillä olen ymennyt tässä useamman vuoden ajan. Kun huiveja on kerännyt liki parikymmentä vuotta niin voisi ajatella että niitä on riittävä määrä. Vaan siinä kohdassa usein ainakin omalla kohdalla menee pieleen. Talven aikana myin useamman laukun ja ostin muutaman uuden tilalle. Sama tilanne on huivien kanssa. Lipastossa lähti pois liki parikymmentä huivi ja tilanne on tullut useampi lisää kyllä.

Viimeisimmät kaksi, joista piti oikeastaan kertoa jo aikaa sitten ovat nämä kaksi Balmuirin Dawn huivia. Siis käytännössä lämpimälle kelille sopivia huiveja jotka ovat pellavan ja silkin sekoitusta. Vaalea on Balmuirin tammikuun alesta napattu ihanuus johon näen voivani pukeutua uudelleen ja uudelleen kesän aikana. Uskoisin sen keväällä pääsevän käyttöön useammankin kerran. Ei ihan vielä ehkä, mutta sen verran tyyliäni tunnen että sininen on aina oikea valinta.


Tummempi puolestaan on ostettu "käytettynä". Käytän heittomerkkejä koska vaikka ostin tämän kirpparilta niin siinä oli kuitenkin laput kiinni. Voisiko siis sanoa että "uudelleen ostettuna" sen käytetyn sijaan. Väri on valtavan kaunis tummansininen jota kaipaan välillä vaaleampien vaatteiden vastapainona kevään ja etenkin kesän pukeutumisessa. Pidän huivia kuitenkin liki läpi vuoden ja välillä täytyy laittaa jotain tummempaakin sekaan.

Sinällään kysymys oliko uusille huiveille ihan oikeasti tarve on vastaus ei. Nämä saivat kuitenkin sydämen sulamaan ja hinnat olivat kohdallaan kummankin kanssa. Aika samaa hintaluokkaa kumpikin oikeastaan. Laadullisesti Balmuir on osoittautunut itselleni hyväksi valinnaksi, kestää tämmöisen huivi addiktin kovempaakin käyttöä. Jos nyt kuitenkin hetken taukoa huivien hankinnasta. Ehkä ...

Aurinkoista päivää!


Kommentit

  1. No hei todellakin aivan ihanat. <3 Kivaa viikon jatkoa Satu <3

    VastaaPoista
  2. Kauniin värisiä huiveja! Sopivat yhteen monen värin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä, upean monikäyttöisiä sinisiä molemmat, sopivat omaan väripalettiin hyvin.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!