Klassikkoversio toimistotyylistä


Kynähame sopii kaiken kanssa.

Jos joku vaate olisi valittava joka olisi omassa päässäni klassinen vaate toimistoon naisella niin se olisi kynähame. Hyvin yleistävä käsitys ja ajoittain vanhahtava aivan varmasti, mutta joskus tämä on juuri se mitä haluan pukea päälleni. Ohuen sifonkipaidan ( ja alle merinovillaa lämmittämään...), sen kynähameen ja vähän asusteita. Tämä kynähame on villaa ja siksi parhaiten talveen sopiva noin muutenkin. Pysyy lämpimänä ja samalla kuitenkin jotakuinkin asiallisen näköisenä. Sifongin alle tosiaan kiskaisen vielä merinovillaa pitämään itseni lämpimänä.

Se on tämä kerrospukeutuminen, aina joskus mietin miten oikeasti opin sen kunnolla vasta tämän talven aikana. Ei siksi ettenkö ole aikaisemmin tiennyt miten mutta vasta tämän talven aikana opin oikeasti sen myös muualle kuin ulkoiluun. Osittain tässä lienee syynä se että en tuntunut löytävän mistään sopivia kerrastoja, osittain toki omaa laiskuutta. Sitten löysin ne yhden kerroksen merinovillat sekä Uniqlon että GAP:n valikoimasta. Taisin pitää koko ajan jompia kumpia ja vähemmän yllättäen en myöskään palellut. Kaikkea sitä, ehkä se että lapsen pukeutumista joutuu miettimään joka päivä vaikuttaa siihenkin että alan itsekin vihdoin oppimaan ettei ole pakko palella edes pakkasella.

Tämän kokonaisuuden kanssa ulkoilmaan pääsi myös ei pelkästään vaaleanpunainen huivi vaan myös kirsikakukka laukku, jälkimmäinen ensimmäistä kertaa. Laukku oli käytössä aivan yhtä ihana kuin mitä se on ulkonäöltään, sinne mahtui tavaraakin ihan kiitettävä määrä.

Olenko ainut myöhäisherännyt kerrospukeutumisen kanssa? Ainut joka on vasta aikuisena oppinut että ei ole pakko palella?

Upeaa päivää!

 Pusero: Prisma // Hame: Next // Vyö: Longchamp // 
Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku ja huivi: Ted Baker 


Kommentit

  1. Hieno look! Ja kyllä; nuorempana sitä kerrospukeutumista vastaan kapinoi, mutta iän myötä mukavuutta ja lämpöä (ja merinovillaa!) on kyllä oppinut arvostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Kapinaa se on sekin, olla laittamatta oikeaa määrää vaatetta päälle.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!